14 سال سنه اخه ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میشه خب ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
14 سال سنه اخه ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میشه خب ؟(sm120)
14 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو سایتهای سفارش پروژه اونجا ثبت کن
قیمت هم بهت میدن اگه خواستی پرداخت میکنی برات انجام میدن
لینک بازیها رو بده ببیننم
بایرنم که اونور قهرمان شد(sm120)
بایرن یووه بارسا هر سه تا توانایی سه گانه رو دارن (sm120)
- (sm50)
(sm59)نقل قول:
خب سایتارو بده نمیدونم من
یکیش اینه : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این که کار خودمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر میدی بابتش؟(sm120)
یه مبلغ بگو ببینم ارزش داره؟
شب است هر دو به یک خواب خوب محتاجیم ... که زیر پل بغل هم فشار را بکنیم (sm172)
چون تویی هزار تومن به انتخاب خودت شارژ هر اپراتوری که خواستی (sm59)نقل قول:
من که نمیدونم اخه اصن چی بگم !؟ تو بگو ببینم اصن وسع مالی یه بچه 14 ساله میرسه یا نه (sm172)(sm59)
(sm70)مردک سورس رو باید تو الیپس در بیارم بعد بشنیم فریم ورک و هزار چرت و پرتو درست کنم واسه 1000 تومن (sm2)نقل قول:
2000 تومن خوبه ؟ (sm59) خب منکه دارم میگم بگو (sm120)نقل قول: