گفتم نکنه فردا شده و من بی خبرم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم نکنه فردا شده و من بی خبرم (sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین و نترس
نترس و بگو
خدا تا ابد
خدای همه س
(sm50)
داستانش اشناس چه فیلمیه(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم لامصب مصرفُ میبره بالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم.....اونو که نگو ادم کام گرفتنشُ حس میکرد اصن (sm50)
وصیت خوراک شب و تاریکی و سکوت و سیگار (sm50)
بارون میومد پس داد زدم کی پشت دره(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارو از وصیتم قشنگتره
(sm25) آره والا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه سريا باورشون نميشه. ولي واقعا بعضي از آهنگا يه سري چيزا رو يادت ميارن كه آدم ناخودآگاه ميره سمتش (sm120)
من اكثرا هر موقع ميخواستم بكشم آهنگ ِ شكار ِ بابك بيات رو ميذاشتم
بعد سه ماهي گذاشتم كنار
بعد از سه ماه يكي از رفيقام اين آهنگ رو گذاشت . ديگه نتونستم جلو خودمو نگه دارم
(sm54)
پارو بهترین تراک البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه شون حرف ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]