لیتوانی یه گل زد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
لیتوانی یه گل زد(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تاش کن مشتری شیم...
هیتسفیلد هم این اواخر خرفت شد دلیل نمیشه بگیم مربی کوچیک بود(sm120) عمو دل ترسو شده(sm120) والبته دموده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز بعد از مرگمون جملاتمون مورد استفاده تمام کارشناسان جهان قرار خواهد گرفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقتی یوسف رو پلی می کنم،از این دنیا کنده میشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار دارم سفر می کنم به یه جای ناشناخته.
فقط تو این ده تا تراک با کلنجار نتونستم زیاد ارتباط برقرار کنم بقیه همه عالی بودن
بیا اینجا سالار(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگلیس 5 تا(sm120)
پس هنوز تو طرفدارای آرزانتین نبودی بفهمی درد ینی چه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ظاهراً صلاح ندیدی...