(sm2)جمله بعدی مربوط به تو نیس اشتپ نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویت گمش کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)جمله بعدی مربوط به تو نیس اشتپ نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویت گمش کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)والا من اصن نفهمیدم چجوری دان میشه یعنی روش کلیک میکنی اون پایین میره دانلود ولی نمیدونم کجا میره سیو کنه (sm2)
فرمتشم m4vهست که فرمت اختصاصی ویدیوهای ایتونزه فول اچ دی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد:Format : HEVC
Format profile : Main@L4@Main
Codec ID : hev1
Codec ID/Info : High Efficiency Video Coding
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Writing library : x265 1.4:[Windows][GCC 4.9.0][64 bit]
Audio
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : HE-AACv2 / HE-AAC / LC
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels / 6 channels
Sampling rate : 48.0 KHz / 48.0 KHz
اینم بگم فرمت m4vفرمت تخمی برای کیفیت تصویری هست یعنی موزیک ویدیوهاش که اینجوریه اینو نمیدونم
جملت چي بي مقدمه بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اين تفاسير به درد نميخوره پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شايد يكيشو دان كردم بعدا نتيجه رو اعلام ميكنم (sm120)
گفتم من این موزیک ویدیوهای ایتونز رو گرفتم چنگی به دل نمیزنن این سریاله فولم هس شاید فرق کنهنقل قول:
این خارجیا چقد گشادن قبلا فرتی کم حجم میومد ها
(sm120)اینم ببین خودش معطل کیه تا قسمت دوم گذاشته