صدای پای استاد می آید ...
فرامرز اصلانی (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
صدای پای استاد می آید ...
فرامرز اصلانی (sm118)
(sm77)الان چه اتفاقی افتاد
اشترم رفتم یه سایت خارجی که لینکای تورنت میذاشت بعد کادر اومد سوال پرسید جواب دادم لینکی که میخواستم تو چن تا سرور برام اپ کرد که دو تاش اپلود بوی و اپلود بازه ! مگه میشه همچی چیزی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین داخلش چیه (sm120)
(sm59)وارد مذاكره ميشم باهاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر عجب سایتیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی اینو جمعش کنه (sm2) باو منظور من اردشیر احمدی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدرم توضیح داد (sm2)
به ما هم بده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ميلادووو
چطوري ؟
نوید(sm50)
سلام سفيده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ چرا ج ندادي (sm39)
گوشیمو خاموش کردم اون چهارتا فحش لری دیروز و یادته(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]