واسه کلمه چورن یه کلمه رمز بزارین مثلا " سس شیرین " (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه کلمه چورن یه کلمه رمز بزارین مثلا " سس شیرین " (sm2)
خب دیگه بسه سوء استفاده نکنیم (sm59) هر کی خاست بگه من سایت فیلم ایرانی رو بفرستم براش فیلم مارمولکم داره (sm2)
زیاد سس شیرین خوردی مرض قند گرفتی کمرت از کار افتاده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه چشمامم هم سو نداره دستام هم میلرزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام برگردم اونجایی که «انگشتام» جا مونده.. (sm74)
میتونی بری و ادامه بدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو تو آهنگ شاه مقصود خونده درسته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادت ندارم به شغل تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس همون برو بده(sm2)نقل قول:
جنگ زده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقته بری همون فیلمهای ایرانی با کیفیت 3gp نگاه کنی وسط فیلم زنه میره زیر گاز رو خاموش می کنه (sm2)نقل قول:
اوانو کات دادن تو الان این ویدیوی منو ببین جدی ببین خدا وکیلی این بابا lsd ( روان گردان) مصرف میکنه میره پا منبر اونم با دوز بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم تو مسئول بازاریابی خاورمیانشون باشی(sm2)نقل قول:
دیاثت مدارا این دانلود ناو چیه زدین رو امضا داشتم شیرش میکردم دیدم نوشته زیرش دانلود
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نه شوخی کردم. قشنگ شده میخواستم بزارمش یه جای رسمی لحظه اخر دیدم زیرش نوشته دانلود ناو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مج مج مجو مجو (sm118)
باید بنویسین available now (sm120)
تریاق دیوانه کرده (sm1)
به قرآن روانی شدم نصف شبی
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مست مست سرخوشی من مست بیسر سرخوشم
تو عاشق خندان لبی من بیدهان خندیدهام (sm1)
چه کردی با خودت چاوش خون خاک بی زائر(sm50)
نقل قول:
ریدی رسول (sm2)
ولی دل منم قشنگه ها این میلاد دیوث میگفت به درد نمیخوره (sm118)
آخرین اتوبوس (sm9)
این تریاق چی میگه اولش ؟ ! کسی نمیدونه (sm50)
اونقداهم میگن دلت بزرگ نبود (sm50)
امروز عقل من ز من یک بارگی بیزار شد (sm50)
نقل قول:
ای یَیَیَیَیا
تو هم که همون اشتباه منو تکرار کردی
دیدی برای خودت هم پیش اومد (sm30)
دختر بندری شهرام کاشانی رو میخوای بخونی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر این خشی دیوث بود یهو تاپیکو اورد بالا(sm2)
موذن زاده داره رو مزارت ... چه کردی با خودت (sm81)
بار اول گوش دادم یه بار زیاد خوشم نیومد ولی الان هر بار که گوش میدم بیشتر منو جذب خودش میکنه (sm50)نقل قول:
چشات ضعیف شدن (sm2)نقل قول:
چه کردی با خودت سالار پر در خون؟ (sm50)
دیوث دیدم تاپیک چاوشیه روش کلیک کردم ... ارسال کردم دیدم شادمهره...تو صدم ثانیه عمل کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شک جزو 10 کار برتر محسنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دو جبهه همزمان (sm2)نقل قول:
چه دردی میکشه عاشق
فقط پاییز میدونه(sm81)