فکر کنم زیر صدای وسط آهنگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم زیر صدای وسط آهنگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ما اونیه که شعرش رو فربد نوشت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بچه ها یه دمو از اعتراف گذاشته بود که خودش چسبونده بود اونو ورژن هر کی داره بزاره
همون 1 دقیقه ای که پخش شده، به کل البوم تجربه کن می ارزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرامت رو چک کن (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Etraf(sm74)
این اهنگ اعتراف مثل اهنگ وقتی حواست نیست . نیست
اگه به شادمهر فشار بیاریم شاید پخشش کنه
واقعا حیفه این اهنگ
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دموی اعتراف قبلا گذاشته شده ..
این آهنگو دوس دارم از شادی نه اینایی که شما به به و چه چه میکنین ..
نمیخواد سنگر بگیرینقل قول:
میگذره بالاخره
بهتره(sm127)
اره منم اینو خیلی دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دل میشینه
(sm74)
تمام تقصیر این فرشبافه که پخش نشده
هک شدی؟! (sm77)نقل قول:
آقا راهی هست غیر از ساختن اکانت جدید بشه از بلاکِ شادمهر درومد؟؟(sm120)
هک چینقل قول:
حرفت حقیقته ولی خب شاگردان گلیم باف اینجا زیاد شدن
بهشون برمیخوره مراعات کن
بالاخره اینارو هم یه روز میندازه دور
(sm10)
باید بگذرم از حسی که دارم
با حسِ تازه ت تنهات بذارم
دلتنگیامو یادم نیارم
تنهات بذارم
شادمهر (sm127)
اینو دوست دارم نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون شادمهر فوق العاده اجراش کرده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی نقطه ضعف ی گیتار فوق العاده شادمهر میزنه(sm50)(sm50)
بعضیا شعورشون در حد افتضاحه یا میگن نوچه های گلیم باف یا چرند های دیگه بابا
سرنوشت اونجاتو سوزونده آب سرد هست
خوشت نیومده بذار دیگران لذت برن تو هم با بمب ساعتی لذت ببر خخخخ
یعنی هر کس از کارای تجربه کن و سرنوشت و آلبوم تصویر خوشش بیاد طرفدار شادمهر نیست نوچه ی گلیم بافه؟خخخخخخخخخخ
ویولون/ کافی/ تمرین!
اونایی شعورشون ایراد داره که عقده ای هستن و دوست دارن همیشه جواب بدن
اینقد ضعف دارن هر چی میبینن به خودشون میچسبونن
هر کی نوچه گلیم باف نباشه وقتی کسی از شادمهر و اهنگسازیش حمایت میکنه نمیسوزه
واقعا علت سوزش بعضیا اینجا معلوم نیست چیه
ما میگیم شادمهر بهترین اهنگسازه
یه عده چرا میسوزه جاهای حساسشون مشخص نیست
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm127)
بابا ول کنید این بحثارو(sm25)
تو وقتی قلب ساعتی اوج سلیقته پس هیچی از شادمهر نمیفهمی چطور مخالف وحید پویانی و دوست داری شادمهر خودش بسازه بعد سر آهنگسازی میلاد بابایی حرفی نداری؟
ملودیهای شادمهرم تو آلبوم میاد و میترکونه تو بازم به فکر قلب ساعتی باش
ما هوادار شادمهریم الان با این شرایط حمایتش میکنیم بعدها که باز خواست انفرادی کار کنه بازم حمایتش میکنیم تصمیم شادمهر که خودش کار کنه یا با دیگران برای هوادار قابل احترامه اون موقع که شادمهر تو ایران کار کرده باهاش بودیم الانم هستیم. اسم شادمهر از همه چی مهمتره این دوره هم میگذره شاید بعدها کسای دیگه ای هم باهاش کار کنن مهمتر از همه ی اینا شادمهره
دقیقا از کجای حرفای من اینقد عصبی میشی؟
من میگم اگه وحید پویان بشه یانی من کارهای خود شادمهرو بیشتر دوست دارم
قلب ساعتی رو دوس دارم چون تنظیم خودشه خیلی هم مشخصه که تنظیم خیلی خوبی بوده
مگه اینجا هر کسی هر چی گفت شما باید جلوش جبهه بگیری؟
سرنوشت کار خوبیه بر منکرش لعنت گوشش بده
من منتظر کارهای خود شادمهرم
من از اونجای حرفت عصبی میشم که توهین میکنی میگی نوچه های گلیم باف اینجان و گرنه موسیقی سلیقه س من از قلب من خوشم نیومد کار همین تیم بود از اون اعتراف حذف شده خیلی خوشم اومد شاهکار بود ولی حرفم اینه شرایطی پیش اومده که خود شادمهر اینطوری خودسته از کارهای خوب مثل سرنوشت لذت باید برد کاری هم خوب نبود لذت نبرد دیگه قلب ساعتی نمیاد هیچوقت تنظیمشم اگه شاهکار شادمهر بوده باشه حتی ولی اون ترانه به درد شادمهر نمیخورد ولی قضیه ی اون اعتراف مونا فرق میکنه هر چند اونم به خاطر مشکل ترانه ش کنسل شد و گرنه موزیک و تنظیم شاهکار بود
اصلا روت میشه بگی سرنوشت خوبه ؟نقل قول:
تو پدر فرشباف و گروهش در درآوردی ؟ بازم میگی خوبه
همه رو محکوم به فرشبافی بودن میکنی....
خودت با خودت چند چندی
وقتی میگی یکی بد مطلق هست پس دیگه سرنوشت چطور خوبه.
مرد باش روی حرفت بمون و به کوبیدن ادامه بده
به تو هیچ ربطی نداره من چی میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط aseman21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم برات جا افتاده باشه
چرا به خودت میگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه پارسال اینجا نبودی که همین ادمای بیشعور دورو بر این گروه اینجا بودن الانم هستن
حال ندارم میتونی برگردی به صفحات پارسال ببینی
از خودِ آلبوم تجربه کن تا الان به نظرم اول از همه {تکرارم نکن} که کار خودشه بهترین بوده و بعد از اون ،سرنوشت بهترین کار این گروه بوده.(sm176)
خیلی ها خیلی وقت خیلی تندتر از خود شخص دارن میرن و میشن خوارج...
نمونش تو تاریخ خیلی تکرار شده... (sm10)
مرد باش همیشه !!!نقل قول:
جا نزن.
مطمئن باش این استخونی که تو گلوی گلیم باف گیر دادم به این راحتیا در نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط aseman21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]