آواتارت که تریپشُ برداشته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آواتارت که تریپشُ برداشته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد؟نقل قول:
یعنی انبار نمیشه کرد؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گیری کردیما!
ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻣﺘﺤﺎﻧﺎﺕ ﺍﻟﻬﯽ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺯﻟﺰﻟﻪ ، ﺟﻨﮓ ، ﺳﻼﺡ
ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻭ گرد و ﺧﺎﮎ و فقر ﺭﻭ ﭘﺎﺱ ﮐﺮﺩﻥ
ﻓﻘﻂ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺑﻤﺐ ﺍﺗﻢ و ﺣﻤﻠﻪ ﺯﺍﻣﺒﯽ ﻫﺎ
الکی مثلا بهش برخورد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیگرِ ترپیشو(sm19)
نمیدونم والا... الان که پیدا نمیشه بگیری (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺭﻭﺯﯼ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎ ﻣﻦ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ
ﻣﻴﻜﻨﯽ؟
ﺩﺧﺘﺮ ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ !
ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﻣﺮﺩ ﮐﻠﯽ ﺷﺎﺩ ﺯﻳﺴﺖ ﻭ ﺗﺎ
ﺳﺮﺣﺪ ﻣﺮﮒ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺩﻳﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﮔﻮﺵ ﺩﺍﺩ و کنترلم دست خودش بود
ﭘﺎﯼ ﻟـﭗ ﺗﺎﭘﺶ ﻧﺸﺴﺖ ﻭ دستش تو دماغش بود
ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭼﺎﯼ
ﻫﻮﺭﺕ ﻛﺸﻴﺪ ﻭﻫﺮ ﺟﺎ ﻛﻪ ﺩﻟﺶ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺁﺭﻭﻍ ﺯﺩ
ﻭ ... پولاشو جمع کرد شاسی بلند خرید.باشگاه رفت. پیر هم نشد...
نقل قول:
مشخص نیست؟
(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)(sm209)
اصلا از زندگی نا امید شدمنقل قول:
برم مخشونو بزنم نریم اهواز فعلا
از دختره پرسیدم برند ادکلنت چیه….خیلی شیک و مجلسی و با کلی عشوه فرمود: for woman در انجا بود که گفتم: خدایا من از خاکم و به خاک برمیگردم مرا بخوان بسوی خودت …!
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید نومزدتم با خودا میبردینقل قول:
من نمیدونم به چه امیدی بهت دلش رو خوش کرده
ﻗﺎﻧﻮﻥِ ﭘﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻋﺸﻖ در ﺍﯾﺮﺍﻥ:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻋﺸﻖ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ نمیرﻭﺩ.
ﺑﻠﮑﻪ ﺍﺯ ﻣﺎﺷﯿﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﯽﺷﻮﺩ!
-درخواست شما از زندگى چيه؟
-اين که زود تر تموم بشه
یه روز یه پرسپولیسیه از این چراغ جادو ها پیدا میکنه،غول از توش میاد بیرون میگه آرزوت چیه؟؟لنگیه بر میگرده میگه :آرزو دارم خدا رو ببینم .میگه این ممکن نیست یه آرزوی دیگه بکن !میگه از استقلال گل نخورم!غول میگه بیا بریم همون خدا رو بهت نشون بدم!!!!!!
دختره پست گذاشته:
دلم برای یک نفر تنگ است. نه میدانم نامش چیست و نه میدانم چه می کند. حتی خبری از رنگ چشم هایش هم ندارم. لبخندش را هم ندیده ام. فقط میدانم که باید باشد و نیست !!
خب مستقیم بگو یکی بیاد منو بگیره، من شوهر میخوام.. این اَدا اُصولا چیه دیگه !
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باپرایدم تو جاده موندم بی بنزین .
یه ۲۰۶که رانندش دختر بود نگه داشت , گفت چی شده بگو کمکت کنم, گفتم سوختم تمام شده میشه از ماشینت بنزین بکشم ...
گفت مگه بنزین۲۰۶به پراید میخوره...
هیچی دیگه الان ماشینم از شوک داره زمینو گاز میگیره و همش عقب عقب میره جلو!
باپرایدم تو جاده موندم بی بنزین .
یه ۲۰۶که رانندش دختر بود نگه داشت , گفت چی شده بگو کمکت کنم, گفتم سوختم تمام شده میشه از ماشینت بنزین بکشم ...
گفت مگه بنزین۲۰۶به پراید میخوره...
هیچی دیگه الان ماشینم از شوک داره زمینو گاز میگیره و همش عقب عقب میره جلو!😊😊😀😀😀
داییم اسم بچه رو میخواد بذاره نیکادل.
بخاریه؟ شوفاژه؟ تولیدی پی وی سیه؟ با خودت لجی؟ با جامعه لج کردی؟ با بچت لجی؟ تیریپ براندازیه؟
یه بسته آرد خریدم واسه تعمیرات ، توش چند تا گز هم اشانتیون بود
اعتراف میکنم دیروز دوساعت برقمون قطع شد
گوشیمم شارژ نداشت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تو این دوساعت چیزای زیادی فهمیدم
فهمیدم یه هفتس داریم خونه رو نقاشی میکنیم
بابام چهار ماهه بازنشسته شده
مامانم خال هاشو 9ماه پیش برداشته
خواهر کوچیکم نامزد کرده
و جالتر اینکه یه داداش دوساله دارم که اسمشو امین گذاشتن
برج آزادی یه جوری ژست گرفته انگار میخاد به سبک کریس رونالدو ضربه آزاد بزنه
منم یبار اینکارو کردم یادم نمیاد بعدش چیکار کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار داری حسود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
تنها تنها میری سفر ....نقل قول:
نمیخوام اتفاقی که برای رفیقم افتاد سر تو بیاد
گویا نامزد رفیقم به خاطر کم توجهی دوست گرام ما تا حالا چند بار در خواست طلاق فرمودند (sm50)
ها؟!نوید؟!نومزد؟!نقل قول:
یه دونه فقط تا الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط پَسیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی؟؟نقل قول:
یعنی نداره که ... چرا هنگ کردی ؟؟؟ ننش واسش فعلا یه دونه نومزد اختیار کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط پَسیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر حمید درخشان وقتی داره پلی استیشن بازی میکنه نمیذاره باباش واسش ارنج کنه اونوخ پرسپولیسو دادن به این مردک
میگی یه دونه فقط تا الان،مگه قراره ده تا باشه؟؟؟واسه این هنگ کردم.نقل قول:
ننش فعلن یه دونه اختیار کرده چیه باز؟؟
آقا نامزذ ذاره بهر حال یا نه
آواتارت کیه پیمون ؟؟؟؟
این آقا که میگی دانشگاه ما دانشجو هستنقل قول:
همیشه تو سلف پهن بود سوال بود که سرکالاس نمیره؟؟
احتمالا روزهای تمرین پرسپولیس هم همینطور بوده
ننش واسه نوید اختیار کردهنقل قول:
10 تا که نه ولی تا 4 تا میتونه ، آزاده ، نوید استعدادشم داره (sm155)
ماهاننقل قول:
کدوم آقا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود درخشان یا پسرش ؟
خود حمید درخشاننقل قول: