اهنگ شاهین چی شد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ شاهین چی شد؟
13 رُ با هیچ آلبومی عوض نمیکنم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز رفتم پارو بخرم گفت 10 تا بدم؟(sm120)
با این حرفش بعید نی راست باشه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپلو کماکان در حال ریدنه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک باشه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بر همه خوش
فدای تو بزرگوار...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خیلی ارادت داریم به خدا
به قول یکی از رفقا این قدری که ما نسبت به بعضی دوستان احساس نزدیکی میکنیم اگر با خدا میکردیم بهشتُ بهمون واچب میکرد ....حالا قضیه ما و شماست.
به هر جهت من یه توضیح مفصل بدهکارم که به وقتش مثل همیشه سرتُ درد میارم.
من چه کردم کی اینچنین بی اعتبارم میکنی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هعی روزگار...
ويتوتاس آندريوسکويشيوز(sm54)