دزدی شده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دزدی شده؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی من بیشتر میاد جلو چشمام ک.یرم دهن تک تکشون(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی یه مموری میکرو مال دوستمه کلاس 6 هست مشکل داره سرعت لودش پایینه نرم افزاری هست بشه کپی کنم اطلاعاتش رو؟
ک.ی.ر تمام بچه ها تو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتون هرجور مایل بودید پر کنید (sm2)
..............
سرعت لود منظورت کجاست صادق؟
از کجا فهمیدی مشکل داره؟
مموری رو گوشیش بوده بعد نمیاد بالا رو لپ تاپ گذاشتمش بزور بازش کرده اما میخوام اطلاعاتش کپی کنم خیلی سرعت کپی پایینه(sm178)نقل قول:
اره دیگه . از تاپیک من بگیر تا مملکتنقل قول:
آهان، نه صادق طبیعی هست، مموری در این رده همینطوری هست سرعتش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برنامه ها بیشترشون الکی بازیه.
همون فایل اکسپلورر ویندوز عالیه.
یک مشت حروم زاده ی آشغالن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی راه دیگه ای نیست که سریعتر کپی بشه؟(sm74)نقل قول:
فکر نکنم.نقل قول:
حالا از بچه های دیگم بپرس.
چند گیگ هست؟ سرعت کپی چنده؟ فایل هات چین؟ چون بستگی داره به نوع فایلهات.
رم میکرو رو داخل رم ریدر گذاشتی یا داخل گوشی صادق؟