نزدیک به 7 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت فعلا 0 بایت(sm2)
پوشه بندیه موزیک فیلم عکس...
نمایش نسخه قابل چاپ
نزدیک به 7 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت فعلا 0 بایت(sm2)
پوشه بندیه موزیک فیلم عکس...
خود لپ تاپ یه قسمت داره خشاب مموری میخوره از اون بزرگا نمیدونم منظورم متوجه شدی یانهنقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی فایلها هم کوچک باشن و بیشتر، کپی نسبتا طول میکشه نسبت به یک فایل ویدیویی.
فکر کنم چون چورن ریختی توش مث هارد اکسترنال های من خراب شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته.نقل قول:
یعنی داخل خشاب گذاشتیش؟
یه هارد 500 اکسترنال داشتم فقط 400 گیگ فیلم توش بود پرید
از رو نرفتم دوباره این سری رفتم 1 ترا گرفتم 900 گیگ دانلود کرده بودم (sm81)اونم پرید خود به خود یک زوری بهم داشت (sm2)
(sm2) نه گفتم که مال دوستمه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
(sm2)
من جای تو بودم از عصبانیت هیچ گوهی نمیخوردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس موردی نداره.
بذار کامل کپی بشه.