ولی در کل اینترنال قوی تره
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی در کل اینترنال قوی تره
100 در 100.
میگن هادی واسه آرشیو رنگ سبز بگیری بهتره، درسته؟
یعنی کلا نمیشناسه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا رو دی وی دی میزنم.
کس میگن اولن که دیگه خودش فهمید هارد گوهیه دیگه تولید نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلو خوبه .. بعدم الان من یه هارد 2 ترا گرین دارم مذخرفه سرعتش
پس اینطور.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته سرعتش کمه.
اما بلک واسه ویندوز و... خوبه
بلک هم یه دونه 1 ترا گرفتم ولی صدا می داد و زیاد داغ می کرد فروختمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدم قیمتش واقعا خیلی گرانه تفاوت زیادی هم نداره برای برنامه و ویندوز به صرفه تره بخوای اس اس دی بندازی سرعتشم بیشتره
قیمتش که آره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس اس دی که عالیه.
سیستم از کارافتاده رو روی کار میاره.
ای کاش بود کنسرت بزرگ شیلا
چی بود ؟ مگه قراره نباشهنقل قول: