داغ جنگلا رو میشه رو قنداقش دید ... داغ دنیا رو میشه رو پیشونیش دید (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
داغ جنگلا رو میشه رو قنداقش دید ... داغ دنیا رو میشه رو پیشونیش دید (sm173)
منم تو خط آخر نوشتم همینو گفتم دیگه ، تفنگ که خود تفنگ نیست ، مجاز از یک انسان آدم کش و قاتلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجش هم اینه که هر چقد انسان آدم کش و قاتلی باشی ، آخرش پیر میشی و بدبخت و درمونده و پشیمون
(sm100)اگه حیوانات همون انسان ها باشند ، جنگل هم محل زندگی همون انسان هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یه تفنگ سرپُر و فراری از شکار : یه کسی که بازیش دادن ولی خود از این بازی فراریه ، حالا میتونه سیاسی باشه ، قتل باشه ، به نظرم هرچی البته شاعر اصل داستان رو میدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشونه رو داده تو این مصرعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تفنگ پیر و کهنه یه تفنگ بی جواز
به نظرم تفنگ نشونه ی اعتراض یک نسله
گوزن توی حیوانات نماد چی میتونه باشه ؟ فکر کنم یک انسان قوی باید باشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کسی که سر به زیر اما قوی فک کنم ( اهلی تر از جنگل ، دنیا )نقل قول:
گوزن نماد قدرت و رهبریه ی جا خوندم
نقل قول:
گوزن ، نماد تقوا بوده و توصیف کننده رهبری ، پیروزی ، شادی و مردانگی است.