میکاپش تو ویدیو جدید متفاوت بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
میکاپش تو ویدیو جدید متفاوت بود.
(sm2) الان دیگه هم صداش هم خودش مذخرف شده همون اهنگ قدیمی هاش خوبه
جدیدا که آره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تنها این بلکه بیشتر اونور آبی ها.
چهرش هنوز خوبه(sm51)
(sm27)
خر پیری شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته نه به اندازه ی گوگوش (sm2)
خرگوش خیلی سن داره(sm2)
آره مشکل داره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی(sm178)نقل قول:
اگه مال خودم بود شاید ولی مال دوستمه(sm178)نقل قول:
من هر چی بخوام خودم از نت گیر میارم تا حالا نشده به کسی فلش بدم جز پسر داییم برای چند تا نرم افزار یا سریال و فیلم که نداشتم..(sm59)نقل قول: