(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه برنامه ای داری اسکن میکنی ؟
واسه من فایبرفاکسه و من اینو Add کردم و مشکلی ندارم مرورگرت رو که پاک کنی و دوباره نصب کنی بازم فکر نکنم تمام داده ها از بین بره ولی بازم شما اگر دوباره نصبش کردی این لینک رو میذارم و این Addon رو هم Add کن یه راه حله ساده ولی کار آمده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با برنامه spy hunterنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه (sm10) لطف کردی عزیز
امتحان میکنم حالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نرم افزار هم خوبه البته از آخرین ورژنش اگر استفاده کنی بهتره ولی از دیسک نجات کسپرسکی استفاده کنی واسه خودش تقریبا میشه گفت غولیه ..
قربونت حاجی قابلی نداشت امیدوارم مشکلت حل شه (sm176)
نه هیچ جوره نمیشه انگار (sm178)(sm102)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
با یه مرورگر دیگه غیر کروم هم امتحان کردی ببینی بازم این مشکل رو داری یا نه ؟
اره بازم همینه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یه سر بزن به این لینک ببین میتونه مشکلت رو حل کنه ..
عطر گلاا...عااب از خود قمصر رسید(sm50)