جنگ زده رو واسه اولین بار دارم پلی میکنم گوش ندادم تا حالا
نمایش نسخه قابل چاپ
جنگ زده رو واسه اولین بار دارم پلی میکنم گوش ندادم تا حالا
ترانه: 20نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمونم واژه ها مغز منو میدون مین کردن (sm50)
موافقم ! ملودیش بی نظیره (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون حریف شرشر چشم ترت نیست
سقفی که باید باشه بالای سرت، نیست (sm50)
با هنسفری دارم گوش میدم زدم به اسپیکر (sm1)
صدای محسن تو چنگیز (sm74)
نگاه کن من همون کوهم که روی پرپرم کردی
دل آتش زبونم کو ؟! چرا خاکسترم کردی ؟
نگاه کن این همون کوهه که آخر پرپرش کردی
چرا خاکسترش کردی
چرا خاکسترش کردی ...
(sm50)
افراد استالین کمین کردن (sm50)
پشت لبخند 3 در 4 (sm74)
امیر هستی؟! (sm168)
نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری گل من؟! (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم که اسیر خلسه ای عسلم(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم
امتحانا چطور پیش میره؟اصل احوالت چجوره؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت ترکیدم از خنده (sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عب نداره پیشششش میاد دیگه (sm2)
ممنون واسه تگ و آهنگ (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی نــــــــــــــــــــــــ ـفـــــــــــــــس کــــــــــــــــــــــــ ــــش (sm2)
فعلا که اسیر تریاقم (sm50)(sm120) ولی این تیکه از خلسه شده تیکه کلامم چن روزه هر کی رو میبینم میگم گل من (sm2)نقل قول:
شکر (sm19)
اصل احوالم که کماکان ریده (sm120) امتحانا هم که تا حالا دو تا رو دادم که اولی رو هیچی نخوندم و ریدم دومی هم که شاه مقصود گوش کردم و هیچی نخوندم ولی چون جز دروس تخصصی بود بدک ندادم، انشالله تقریبا 15.16 میشم (sm120)
(sm2)(sm2)
هیچی اگه زحمت نیست دیازپام 10 نامجو رو میدی بهم؟! (sm120) عیب نره اگه امشب نشد فردا بده (sm10)(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه گل من(sm2)نقل قول:
خوب باش عسلم(sm127)
انشالله که همیشه خوب میدی(sm2)منظورم امتحانات(sm120)
سینا رو از کجا گیر بیارم آخه (sm2)
اکبر داری زان بی نشان نشانه؟!
(sm51)نقل قول:
تو چه چیزایی گوش میدی (sm2) متادونشم گوش بده (sm2)
هادی ی امار از بچه های حاظر بگیر ببین کی روزه میگیره(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر میشه بیزحمت لینک آلبومای نفرین، خودکشی ممنوع و لنگه کفش محسن را با کیفیت 320 یا آیتیونز اگه موجوده بدی؟
ديوث منحرف (sm2)نقل قول:
باو این میخواد سریع بره بگیره بخوابه تو میخوای لینک بگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
امیر میدونم تاپیک شادمهر و از بس ویرایش کردی رنگ به روش نمونده
ولی اگه عنوانو میزدی دانلود آهنگ فقط با تو به زودی +دانلود دمو بهتر بود
لااقل واسه مهمان ها هیجان داشت(sm2)
فی الحال ترامادول میگوشم تو خیالم هد میزنم، به متادون هم میرسم بعدش (sm118)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حدیث جان معلومه این وقت شب بیداری و میخوای روزه بگیری (sm128)
روزه نمازت قبول باشه (sm10)مارو هم دعا کن (sm50)
نقل قول:
راه انداختن کار مومن خودش یه جور عبادته!
ثوابشم از نماز روزه بالاتره
نمیدونستی؟ (sm41)
یا خدا (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
کیا روزه گرفتن ؟ (sm50) هر کی گرفته قبول باشه (sm50) هر کی هم روزه نمیگیره ولی سحری میخوره بازم قبول باشه (sm2)نقل قول:
تشکر میشه(sm2)نقل قول:
یعنی هنوزم گول میخورن؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ سرم (sm9) برم بخسبم (sm172) شب همگی خوش (sm174)(sm27)
روزه گرفتی ؟ قبول باشه (sm2)نقل قول:
ولی اگه روزه باشی و آهنگ ترامادول و به خصوص محسن نامجو گوش بدی روزه ت باطل میشه (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول: