خاک تو سرت چه ذاتی داری تو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک تو سرت چه ذاتی داری تو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمع و جور کنیم بریم کاشون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیکل و میگه عروس باربی و قد بلند پیدا نکن(sm120)نقل قول:
چرا تیزر داره ولی این ننه زاده اسگل یادش رفت بزنه تو خبر لینکشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزرشو تو اینستاش دیدم فک کنم ولی تیزر داره
واسه داداش بتی میخوام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلن فرقی نداره فقط یکی باشه که با بتی ابشون تو یه جوب نره(sm120)
سنشون جور نیست فکر کردم وایه خودت میخای تو.پسر پولدار خوب سراغ نداری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سینا حجازی دیوث یه بار رفت اتلیه از کلش عکس انداخت همون یدونه عکس رو کرد کاور کل تک اهنگاش و این البوم (sm70)
درد (sm39)(sm120) فقط یه اردشیر داریم اونم مافیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودم چی سراغ داری؟؟ خوشگل باشه صورت ظریف پوست سفید چشمای درشت موهای لخت و تیره خوش هیکل خوش صدا خوش اخلاق خانواده پولدارو نژاده تک فرزند تحصیل کرده ترجیحا خارج رفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا! اگر داشتم هم به تو نمیدادم (sm120)
تیزرش چرا هیچ جا نیس
یه تیزر تبلیغاتی چند ثانیه ای بود از کلش کفتر در میومد