با کمال احترام.
اینو خوب اومدی هادی
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
با کمال احترام.
اینو خوب اومدی هادی
(sm2)
اگر 1000 تومان بود یک چیزی حالا که حاضر نیستند 500 تومان پرداخت کنند ارزش ندارد برداریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو بگو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل خرید نیست فرهاد
اجباری نیست هرکی خواست بخره.
مشکل اینه که لینک رایگان فیلم رو رد و بدل میکنن.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط atagh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی که قالب سایت منظورم ظاهر تغییر کرد برای منم سئوال شد که مجموعه فول البوم ها کجاست !!!
از مدیر سایت درخواست بدید اقا امیر راهنماییتون کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره درسته واقعا یا برای فروش میذارن یا دست به دست میشه متاسفم برای همچین افرادی
خدا لعنتشان کن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم شانس اوردیم چند سال پیش تمام فول البوم های ایرانی از موزیک باران باکیفیت بالا دانلود کردم.نقل قول:
میگم هیچی مشخص نیست یه وقت می بینی سایت ترکید(sm2) یا دیگه از فول البوم ها خبری نیست
میگن هر چیزی به وقتش دیر بنجبید از دست رفته
6 سال پیش هارد 500 گیگ سیستم برگردوندم بصورت سخت افزاری اون موقع 40 هزار تومان دادم ولی راضی بودم عین اولش اطلاعات هاردم برگشت بعد چشمم ترسید زودی رفتم هارد اکسترنال یک ترابایت خریدم الانم راضی ام
هارد 1 ترا چی گرفتی ؟
نه ایشالله چیزی نمیشه . برای چی نیاد بالا