ADATA HD 710نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرد رنگ
نمایش نسخه قابل چاپ
ADATA HD 710نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرد رنگ
کی گرفتی
دو سال پیش خریدمنقل قول:
سه سال گارانتی اواژنگ تا سال 98 هم گارانتی دارد خدا شاهده خیلی ازش راضی ام
ضد اب و ضد ضربه و ضد گرد و خاک هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اینام میگن خیلی خوبه ولی الان گران شده (sm74)
اره قبلا من 220 هزار تومن خریدم الان گران شدهنقل قول:
(sm50)
فردا های من تاره موزیک تنها راه فراره . . . (sm50)
هول نشو چیزی که زیاده وقته . . . (sm50)
البوما نه تنها اهنگا و ویدیوها هم الا همشون عزاس اهنگا یا هم مولانایی همه ریدن یاده اهنگا شش و هشت بخیر ملتم شاد بودن هیییییییییینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جریان رو تازه فهمیدم خب این دلیلش این هست که ما ایرانیا همگی مفت خوریم و تا الان بابت هیچ چیز پول ندادیم همین الان این ویندوز و نرم افزار هایی که استفاده میکنیم پولیه که ما رایگان استفاده میکنیم و این تا بخواد جا بیوفته (یعنی قانون کپی رایت که اصلا در ایران مفهومی نداره جز زور) همه ی جد و آبادت باید جلو چشمت بیاد تا بفهمن..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]