من از تو یه بارم مجبت ندیدم
تو شاید ندونی که من چی کشیدم
من اونقدر غریبم که گفتن نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من از تو یه بارم مجبت ندیدم
تو شاید ندونی که من چی کشیدم
من اونقدر غریبم که گفتن نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره ... (sm50)
غم رفتنت بود که بی طاقتم کرد
یه روز ساده رفتی یه روز ساده برگرد
ببین بی جهت نیست که چشم انتظارم
آخه من که جز تو کسی رو ندارم ... (sm50)
اگه دنبال لپتاپ هستین یه سری به این سایت بزنین قیمتاش عالیه، البته در مورد قابل اطمینان بودن سایت اطلاع ندارم خودتون بررسی کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)تقریبا 2 میلیون ارزون تر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه آرزویم اما
چه کنم که بسته پایم... (sm50)
(sm81)
قدرت وردپرس تو سئو خیلی بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افزونه های زیاد مثل یاهست
با قابلیت های زیاد مثل ریدایرکت
سایت مپ
یکی از دوستان یه سایت داره 3 میلیون داده سئو سه ماه دیگه میاره صفحه اول گوگل
الانم 20 هزار ورودی گوگل داره روزانه
کلا از نظر من هیچی رقیب وردپرس نیست
بارون حریف شر شر چشم ترت نیست (sm50)
جوملا خیلی حرفه ای تر از وردپرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وردپرس یه چیز معمولی و روتینه که تو ایران زیاد استفاده میشه
شما کارایی که با جوملا می تونی انجام بدی صد سال دیگه هم با ورد پرس نمیشه انجام بدی
استفاده از منابع سرور و این چیزاشم خیلی سرتر از وردپرسه
با 3 میلیون نمیتونی کلمه کلیدی مثل دانلود آهنگ رو بیاری بالا - این حداقل 10 میلیون هزینه و چند سال سابقه نیاز داره ، با روشای کلاه سیا خیلی زود میری بالا ولی خیلی زودم میای پایین
با 20 میلیون لینک به قیمت سه میلیون به زودی میاد صفحه اول در ضمن هزینه سئو داخلی هم یک میلیون شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ادرسشو بهت میدم
فشار به سرور هم خیلیا چیزی بلد نیستن میشه راحت بهینه کرد
الانشم 20 هزار ورودی روزانه داره از گوگل در حالی که دیرتر از سایت شما شروع کرد
البته شاید بازدید سایتت بیشتر باشه من نمیدونم