شبت قشنگ عسل(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شبت قشنگ عسل(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بخیر (sm59)نقل قول:
گلستان ساز زندان را بر این ارواح زندانی(sm50)
بعدشم حاضر درسته نه حاظر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی یه ساعت باید زودتر میگفتی منم کارش داشتم پیام داد گفت الان خوابم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میخوای تا خودم هدایتت کنم (sm51)
اخه زیادی حاضر بودن... قدشونم بلند بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به غیر از خودکشی ممنوع اینا اصن 320 نداره ایتونزم تبدیل از 128 کرده کیفیت ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود محسنم نداره 320 (sm59) میخوای تا خودکشی رو آپ کنم ؟!
(sm51)
برو بخواب خرگوش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یادم رفت از تو بپرسم (sm2) روزه میگیری ؟ قبول باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من روزه کله اردکی میگیرم(sm2)نقل قول:
(sm39)فقط بیدار شدی سحری بخوری نره قول (sm2)(sm30)نقل قول:
نه بیدار بودم خودم(sm59)نقل قول:
هفته دیگه میری پادگان روزه خواری کنی میزارن ....(sm2)(sm51)
بخوای نخوای باید روزه بگیری (sm2)
قلط کردن مفت خور ها(sm2)نقل قول:
خب دیگه دوستان عزیز (sm51)نقل قول:
ممه تیر و صادق و پیمان همگی شب خوش ! یعنی صبح بخیر ! (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرتون انقد میگم فوک فوک شی شی بود په ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوندم 1 رکعت برات ..
شب و صبحت بخیر خوشملم(sm2)نقل قول:
آلبوم پلی شد .. (sm50)
سلام (sm10) آره ممنون(sm176)نقل قول:
چشم حتما تو هم همین طور
(sm51)
مال که را دزدیده ام .. (sm50)
الی چایی دم کردم چیکا میکنی ..
(sm2) جعفرنژاد دمت گرم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب الان شده رفیق عزیزت ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونموقع که تو این یوزر رو انتخاب کردی سوادت در همین حد بوده (sm2)الانم البته چیزی تغییر نکرده فقط 30 سالت شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای توماس محشره (sm1) اما خوب بعد دیتر با آهنگساز خوبی کار نکرد ... ببین کار کشید به فرهاد زند !! فیت با امید افتضاح قرن بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوای اول به خاطر نورا بود که 10 سال قهر بودن ولی دعوای 2003 معلوم نشد واسه چی بوده ولی هر چی هست کاملاً اسیدی که بازم بعد آشتی داستان ادامه داره
کاش غرور رو کنار بزارن (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اسرائیلی غده سرطانی باید شیمی درمانی بشی تا دیر نشده فقط 30 سالته جای امیدواری هست (sm2)نقل قول:
(sm242) رضا یزدانی
هزار سالم شد .. (sm88)
(sm155)
زرافه (sm77) من احساس خطر میکنم اینجوری(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس خطر نکن تازه فامیل میشیم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا هست یا زن ما؟(sm2)
دیوث ها کدومتون میگفت سایت چورن داره واسه من بفرستید(sm142)(sm142)
شادمهر - فقط با تو
شمارش معکوس واقعی ...
تاریخ نمیدم (sm59)البته چون میترسم (sm2)خیلی زود میاد به هفته ی دیگه نمیکشه احتمالاً (sm59)
الی جان تیتر بزن : آهنگ و ویدئوی " فقط با تو " >> بزودی ...