اره من خودم ی مدت گیج بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره من خودم ی مدت گیج بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm10)
بی نظیره. رو دست نداره...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدل شادمهر!!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
موزیک ویدئو نقطه ضعف آذرماه(sm118)
ماییم و موج سودا
شب تا به روز تنها(sm50)
(sm50)
(sm98)
به امید وقتی که شادمهر برگرده به هنر اصلی خودش که موسیقیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین آدم بود داریوش رو با آلبوم فوقالعادهی دنیای این روزای من دوباره احیا کرد. کارش درسته...
ترک های ۱ ۳ ۷ رو بیشتر دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین قسمت از کارنامه ش البوم های داریوش و گوگوش و هلن و چندتا کار از البوم ابی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم تیلور سویفت چرا سایت نمیزاه؟
دقیقا من همینا البته 1 و 7 بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترَک ۷ همون آهنگ «یه مردی» ابی هست. صد افسوس که نشد کارای آلبوم جان جوانی رو خودش تنظیم کنه(sm25)
عه میخواستم بگم ها خیلی اشنا میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد ذهن ادمو اروم میکنهنقل قول:
آهنگ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] واقعا فوق العاده بود
اصلا بی نظیر بود
(sm74)
به عشقت تا ته دنیا به جنگ هر کسی میرم (sm127)
(sm10)(sm127)
موزیک ویدیو شکرخند از خانوم آمس با شعر و آهنگی از شادمهر(sm127)
این ویدیو سال ۱۳۸۸ منتشر شد اما این اهنگ چند سال قبلش زمانی که شادمهر عزیز کانادا زندگی میکرد ساخته شد
(sm98)
جز اعتراف به عشقت هرچی بگم دروغه
این لحظه که غرورم تصویر یه غروبه
تصویر همون ترانه اعتراف هستش ک بعد آلبوم تجربه کن کامینگ سونش اومد ولی بجای اعتراف اسمش را گذاشتند تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس میزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sarnevesht
رفته رفته داره قشنگتر میشه این اهنگ صدای شادمهر بی نظیره
ابی: شادمهر ی غنیمت واسه موسیقیه
دقیقا یه لول بالاتر از سطح آلبوم تجربه کن بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا افکاری:
واسه ارامش من کاری کن.... یکی از ترکهایی که سالهاست ساختمش روی ترانه روزبه بمانی و سالها ست که در خلوت خودم در روزهای سخت باهاش زندگی کردم این کار ماکتی بود که تحت هیچ شرایطی راضی به تنظیم و تکمیل و فاینال کردن نشدم چون هوای روزی رو که به همین شکل ساده در خودم تاثیر گذاشت رو تغییر میداد این کار رو روی کانال تلگرامم هم برای شنیدن کامل در اختیار گذاشتم .
تقدیم به همه کسانی که بغصشون مثل من قد سنگینی یک اواره..
(sm127)
صداش جالب نیستنقل قول:
سلیقهاست بیشتر. من صداشو میپسندم، یه گرمای خاصی داره... طبیعتاً چون خودش آهنگساز قابلیه میدونه دقیقا چجوری بخونه. حتی به نظرم اگه خود روزبه بمانی میخوند قشنگ تر هم میشد.نقل قول:
سلیقه درسته ولی گیرایی صداش کمه
روزبه به نظرم صدای قشنگتری داره چندتا اهنگی که خونده بود خوب بودن
نه تنها صداش قشنگ نیست، خود آهنگم قشنگ نیستنقل قول:
کاملا اشتباهه چون این بیت واسه ی آهنگ اعترافهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویر یه کار دیگه س اگه هم باور نمیکنی حرفمو به زودی البوم میاد مشخص میشه
هرکس سلیقهای داره! خیلیها میپسندن و برخی هم نه! هردو قابل احترام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افکاری الان بدون شک جزو سه آهنگساز برتر ایران هست. حتی در عرصه جهانی هم فعالیتشو شروع کرده با آلبوم Roots.
باشه داداش.میتونی بگی آلبوم چندتا ترک داره و بهترینش کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود جان این بیت رو اگه خاطرت باشه زیرهمون پستی که دموی اعتراف رو تو پیجش گذاشته بود کپشن کردهنقل قول:
همون که یه کلبه بود توشم ویولن میزد
یک ماه و نیم دیگه بیشتر نمونده تا شنیدن بهترینها از بهترین
راجب افکاری فقط میشه گفت الان تو نسل جدید آهنگسازا بهترینه بدون اغراق
راجب صداش با فربد موافقم صدای خیلی شاخی نداره فقط حسی میخونه طبق گفته ی خودش خودشم هیچوقت ادعای خواننده بود نداشته
ولی یه کار تو پیجش گذاشته خودش خونده نمیدونم قراره کاملش با صدای چه کسی بیاد ولی عالیه
مرا که بی تو شکستم
مرا که من نشدم
مرا که لایق این دوست داشتن نشدم
اگه اعتراف کار مونا برزویی باشه پس نمی تونه اهنگ تصویر باشه ...
چون احتمال زیاد کل شعرهای البوم رو ارش محرابی گفته