درست حدس میزنم؟؟ کلن کمدی های رومانس دوست داری فکر کنم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درست حدس میزنم؟؟ کلن کمدی های رومانس دوست داری فکر کنم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلينقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي تو اين ليست فقط دو تا كمدي بودا ور نداري كلا كمدي پيشنهاد بدي با روحيم نميسازه(sm70)
اسطوره ي همشون هنوز هم bitter moon هس(sm19)
اگر سلیقت خوب باشه شیرینیت محفوظه خرس رُ میگیرم واست (sm120)نقل قول:
این لیستو منم برمیدارم سلیقم با بتی یکیه(sm176)
قبلش به فكر خريد قبر واسه خودت باش(دور از جون)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از اون کمدی هایی که منظورت کلن فضای فان میگم (sm120)نقل قول:
نه حواسم هست! bitter moon سخت پیدا میشه مثلش (sm50)
همشهري هم نيستي بگيم نصف نصف دانلود كنيم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امين اون فيلم cinema paradiso سه روزه داره دانلود ميشه(sm2)
تا حالا كه من پيدا نكردم مثلش(sm74) 2000 بار ديدمش(sm74)نقل قول:
من مخابراتم نامحدودم بیا تهران همشو ازم بگیر(sm50)نقل قول:
تا این حد یعنی؟؟(sm2)(sm2)نقل قول: