صابر ،
تو را زین سیلِ بی دردان ،
کسی نشناخت ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر ،
تو را زین سیلِ بی دردان ،
کسی نشناخت ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تو را . . . (sm81)
(sm50)
موافقم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت ادم مرد نمیکنه ادم تو اجتماع رشد میکنه و مرد میشه.
یک مشت عقده ای میان دستور میدن من از تو قدیمی ترم و تو جدیدی بیگاری بکشند لج هم بکنی کاری میکنند فرار کنی تازه کو.نت نذارن خوبه(sm59)
من وقتی قدیمی شدم نه به کسی دستور دادم - نه اذیت کردم - نه احترام با دست خواستم برام بذارن -
این یعنی مردانگی و همه وقتی رفتم گریه میکردن فلانی خوب بود حیف شد رفت
اما اون هایی که اذیت کردن فحش خار و مادر خوردن
انتخاب با خودته کدام خوبه؟؟؟ فحش بخوری یا یادت کنند
(sm50)
بی هدف زندگی میکنم ...
(sm172)
ععععع علی تو هم مثل ما شب زنده داری؟ تازه سر شب ما بچه باحالاست (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر میگه: عاشقان شب زنده دارن، دزد هم شب زنده دار/ هردو بیدارن، اما این کجا و آن کجا....
خال محبوبم سیاه، دانه ی فلفل سیاه/ هردو جانسوزند، اما این کجا و آن کجا
بچه در پوشک و آخوند در وطن/ هردو میرینند ، اما این کجا و آن کجا....
خخخخخخ (sm128)
آره رضا جان عادت کردم بیشتر اوقات ساعت 12 میخوابم از اونطرف ساعت 3 یا 4 خودبه خود بیدار میشم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عالی بود (sm132)
معلومه شعر خوب بلدی رضا (sm51)
هادی جان ببخشید وارد بحثتون میشم. ولی کاملا باهات موافق هستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خدمت آدم رو مرد میکنه و نه تحصیلات واسه آدم شعور میاره، یه سری چیزها هستن که به ژن و تربیت خانوادگی انسان ها مربوطه. خدمت بهتره بگیم که تجربه ی آدم رو بالا میبره و تحصیلات هم دانش آدم رو....
اما چه بسا انسان هایی رو میشناسم خدمت هم رفتن و نه تنها مرد نشدن بلکه بعد از دوسال خدمت با کوله باری از نامردی نزد خانواده و جامعه برگشتن... خیلی هارو میشناسم تحصیلات و مدارک تحصیلی بالایی دارن ولی هنوز شعور و طرز ارتباط و معاشرت با انسان هارو بلد نیستن....
مهمترین چیز که شخصیت انسان هارو میسازه تربیت خانوادگی هست... البته این نظر منه...