من صبا نتم طرح محدوديت دانلود شبانه گذاشته سرويسمون كرده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من صبا نتم طرح محدوديت دانلود شبانه گذاشته سرويسمون كرده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق مشاوره من چی میشه این وسط؟؟(sm120)نقل قول:
نصف قصر کاشون واسه تو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل بگیر بهتره کلا نت یه مدته قاطی کرده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كتك نميخوري(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خيلي خوبه(sm2)نقل قول:
مصیبتی دانلود کردن این حجم بالاها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر ایرانسل داری از بسته 24 گیگ شبانش استفاده کن نیم ساعته دانلود میشه (sm120)
ندارم(sm120)نقل قول:
الان رفتم تو محدوديت در حد لاكپشت مرده دانلود ميكنه(sm120)
مث اسب در برابر تغيير مقاومم(sm120)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
شاید باورت نشه ولی من اکثر فیلمایم حبوبم بیشتر از یه بار ندیدم (sm120)