یه بار ریسک کن یه عمر حال کن..جمله از خودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بار ریسک کن یه عمر حال کن..جمله از خودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا باید به فکر ارامگاه ابدی باشم ظاهرا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اين ليستي كه دادم همشو خوشم اومد تنها فيلمي كه بيشتر از يه بار ديدم bitter moon بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ نشه some like it hot هم دو بار ديدم خيلي بانمكه(sm120)
بگو همون کاشون ارزوتره واست خانوادگیشو بگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی شوخی بودا (sm10)(sm120) کل کل ِ فوتبال بودا (sm120)
حالا میخوای واست یه مانتو بخرم ؟ (sm120)
میترسم (sm2)
اهل تشریفات نیستم یه جای گم و گوری باشه راحت ترم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخواي خودم بسوزونمت قبر نخواي؟تعارف نكن خلاصهنقل قول:
مالی سلیقتون یکیه تا من هاردمُ اماده کنم چند تا پیشنهاد بده بتی (sm176)(sm120)
بی تلیبت..بهم بلخولد دیگه دوست ندالم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترسیدم تو هم قهر کنی واسه همین دوباره اومدم (sm120)نقل قول: