گم و گور میشه عین چینیا بسوزونیمت دوست داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گم و گور میشه عین چینیا بسوزونیمت دوست داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فانتزی خوبیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دستی دستی با پیشنهادات ما رو به کشتن نده بقیش پیشکش (sm120)
نترس برو به منزل برس من جنبم بالاتر از این حرفاس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هي به من گفتي بد خواستم يه خوب بهت پيشنهاد بدم دنيا دستت بياد(sm120)نقل قول:
خیالم راحت شد (sm120) آخه هر موقع من شوخی کردم تهش رسیده به قهر (sm2) بعضی ها هم خودجوش قهر کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم نشستم تا تو لیست بدی قبلیام حسین بهم گفته بود خبریم ازش نیست چند وقته(sm74)نقل قول:
قهر واسه بچه هاس ادم گنده ها باید بزنن له کنن تا دلشون خنک شه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین ِ من کجایی
که رخ نمی نمایی
یادش بخیر تاپیک جام جهانی (sm50)
(sm77) یا ابالفضل ، قفل فرمون نکشی یه وقت (sm155)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نکته به جایی اشاره کردی قفل فرمون و چاقو و خیلی اذیت شم با ماشین از روش رد میشم(sm2)نقل قول: