من کی تشکر زدم یکی این پست تشکر منو بده (sm3)
فک کنم کار امیره(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
من کی تشکر زدم یکی این پست تشکر منو بده (sm3)
فک کنم کار امیره(sm98)
از سينجول زدي؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
شوخی میکنی(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد برا من نزدی(sm2) دیشب یوتیوب درست شد(sm120)
اول خواب کشف شد که دختره چی میگه (sm128)
دوست دارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو فک کنم کار امیره یه بار شوخی شوخی تشکر زد از طرف من چون به یکی از کاربرا گیر داده بودم نباید تشکرت صفر باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه خبرگزاری فارس میشینه تک تک قطعات آلبوم محسن رو تحلیل می کنه (حالا کاری به محتوا ندارم) نشان از قدرتِ این اثر موسیقیایی است.
فارس فکر کنم کارهای حامد زمانی رو که یه جورایی تو طیفِ فکریه خودشون هم هست رو اینجوری تحلیل نمیکنه.
این آلبوم حالا حالاها جا برای شنیده شدن داره.
یادش بخیر 10 سال پیش پرسه سیاوش قمیشی هم اینطوری بود
کشفش کردم(sm120)