یه قسمت داش درباره فراماسونا اژدهاه اتیشش زد (sm2)خیلی نرم اوردشون تو کادر (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه قسمت داش درباره فراماسونا اژدهاه اتیشش زد (sm2)خیلی نرم اوردشون تو کادر (sm59)
آقا من چاپلوس ، من دستمال ، من اصلاً داغوون ، شما خوب ، خفن ، خشن ، هنرمند !! بابا قوى ، قدرتمند :)))) بعداً كه همه با هم آشتى كردن و مملكتمون عين بهشت شد و زندگيت درست شد ميفهمى كه من هر كار كردم به نفعِ همون بود !! نفعِ خودم ميدونى كجاست ؟؟! خارج(sm2)!! جاى من بودى همين الآن ميرفتى پىِ عشق و حالِت و وسطِ ديسكو ، خيليا جام بودم برو ببين كجان ؟! فِک ميكنى من نميتونم تو ويديوم سوارِ لامبورگينیِ مَردُم شَم و پُز بدم ؟! تا چِشت دراد ؟! خُب ميتونم ديگه اما به فكر توام اينه كه گفتم كه من ديگه فقط ميخندم ، چون خودم گفتم كه مالِ دو سالِ بعدَم الآن نبايدم منو بفهمى بیاین ، بیاین یکم بخندیم دوره همهرکی هرچی خنده دار بلده بنویسه(sm2)(sm2)
فکر کرده خیلی خاصه ؟ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی چرا این قیافه شو مث اون میمونه اون پایین کرده (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) وای واینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چقدر نکته اش تابلوهه
لبخند عینک(sm70)
پیر شدم پیر تو ای جوونی(sm50)
(sm132)میاد یا میره