نقاشیِ اختصاصیِ ؟(sm120)واسه خانوما کاربرد نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نقاشیِ اختصاصیِ ؟(sm120)واسه خانوما کاربرد نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول شماره 2(sm2)
سینجول کجایی(sm70)
ریپ سینجول (sm3)
از تو فیس پیداش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشكر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم شما خودت کشیدینقل قول:
من احساس میکنم ترک خوابو حسام تنظیمش کرده و جمالفرد فقط یه دستی روش کشیده چون محاله این آدم تنظیم این مدلی بده
آقا كيا آلبوم اورجينال رو گرفتن ؟ (sm2)
خدايي راستش رو بگيد
کلا سبکش فرق میکنه اون گیتار الکتریک داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]