(sm2) دیروز اینجا داشتم اسپم میدادم بازم منو تگ کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) دیروز اینجا داشتم اسپم میدادم بازم منو تگ کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتضاحه (sm3)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از عمری اومدم ایرانی ببینم منصرفم کردی که (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر : آلبوم شهاب تیام تیزرشو میدادن سینجول بهتر بود ( خبرش تگ من )
فردا صبح من : کو تیزر ، اینا بحران رو رد کردن خوشحالن ...
امیر : اگه نگرفتی بدم
من : نگرفتم بده
امیر : لینک یوتیوب تو پروفایل
من : الان شیلتر فکن ندارم باشه بدازظهر یواشکی میزنم
امیر : لینک آپلودباز تگ من
من : با هزار بدبختی شات بگیر با گوشی ، زدم تاپیک کامینگ سون
امیر : احسان این البوم قبلاً اومده که (sm2)(sm2)
ینی شانس آوردیم الی نگرفت وگرنه اون جمله معروف این دو تا اسکلو رو نثارمون میکرد (sm2)
منم ندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس چی میگی پس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm70)نقل قول:
فیلمای تهمینه میلانی رو گفتم (sm120) یکش چی بود که دو باشه (sm120)نقل قول:
اشتباه میکنی.. 2ش مطمئنا از 3ش بهتره(sm2)نقل قول: