خوبم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر از خودت
چه خبر از منصور
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر از خودت
چه خبر از منصور
خودم که خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصورم نیو آلبوم کامین سوون (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری امیرحسین اومدی بالاخره (sm59)
نقل قول:
البوم قبلیشو دوس داشتم
هر چند خودت انگار دوس نداشتی
اون دختره تو ویدئو نفس من منصور(sm42)
اون دختره تو ویدئو تقدیر شادمهر(sm42)
قبلیش بدکی نبود متوسط بود ولی شنیده ها حاکی ازینه این که تو راهه خیلی خوبه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه نگو داغ دلم تازه شد (sm25) شاه داف بود به کارگردان ویدیو راوی گفتم اسمش چیه گفت نیکول فامیلشو نگفت دیوث (sm81)نقل قول:
پس تو به چه درد میخوری(sm2)
باز با کسی فیت داده؟(sm148)
نقل قول:
ببین اگه دختره تو ویدیو آهای دیوونه نظرتو گرفته عکس های فوق شکشی ازش دارما (sm2)