دادم به میلاد درستش کنه قسمت 1 و 2 چون برنامه شو ندارم دادم بهش خدا کنه زود آماده کنه (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
دادم به میلاد درستش کنه قسمت 1 و 2 چون برنامه شو ندارم دادم بهش خدا کنه زود آماده کنه (sm178)
بسیار عالی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیروز و هم پنج شنبه نوبت بعد از ظهر (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شماهم خیلی سخت میگیرید.
همینطور که ضبط کردید بذارید.
اوه اوه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق داری که خسته هم باشی.
(sm50)
انگشتر - مجید رضا زاده
کاربران که میبینی میگن چرا این فرمت گذاشتی نمیدونم چرا کیفیت 720 نزاشتی و اینا حالا ببینیم چی میشه اگر بازدید خوب بود میزاریم در غیر این صورت نمیزاریم مثل جریان تو بشه فصل قبل فایل های منو گذاشته بود سایت بی پدر میگفت خودم ضبط کردم آن وقت چاره اش چیه حتما منتظره که من بزارم بعدش برداره بزار فایل خودش (sm178)(sm74)
کاربرا که سر آدم رو به درد میارن (sm25)نقل قول:
اونا محمدحسین یک مشت آشغال هستن که کارهای کس دیگرو به اسم خودشون تموم میکنن.
(sm1)
خدا لعنتشون کنه.