حالا یه سوال علی مانیتور led باید بگیرم یا lcd
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا یه سوال علی مانیتور led باید بگیرم یا lcd
مانیتورای crt *** برق رو پاره میکنن که هیچ، چشمارو هم نابود میکنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمع کن پولاتو یک led بگیری.
Lcd داره کم کم گم میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 درصد باید LED بگیری.
داخل فروشگاه های اینترنتی بری همشون ال ای دی هست صادق.
مصرف برق خیلی کمی دارن و از همه مهمتر شفافیت و وضوح بالایی دارن.
مانیتورای led پورت HDMI هم لازمه داشته باشه؟ چون کارت گرافیکم داره این پورت رو و من حتی به تلویزیون هم وصلش کردم به جای کابل وی جی آ، HDMI باشه بهتر نیست؟
آخ گفتی شفافیت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بستگی به مدل داره که ورودی اچ دی ام آی رو داشته باشه یا نه.نقل قول:
طوری هست که صدا و تصویر رو باهم انتقال میده و همچنین رزولیشن بالایی رو ساپورت میکنه چون حجم داده ی بیشتری رد و بدل میکنه.
(sm81)نقل قول:
شفافیت برابر است با مانیتور ال ای دی به علاوه پنل ips که رنگهارو واقعیتر و عمیقتر نشون میده.
یادش بخیر سه سال از همین مانیتورا داشتم.
از کنار ها که محروم بودم چون اصلا نشون نمیداد، آخرای عمرش بود.