کوزه ای دادمت ای تشنه مگر یادت نیست (sm50)
شهیار قنبری - سفر نامه - دل ریخته
نمایش نسخه قابل چاپ
کوزه ای دادمت ای تشنه مگر یادت نیست (sm50)
شهیار قنبری - سفر نامه - دل ریخته
(sm81)
امیر من با نرم افزار ایتونز wav زدم با جت ادیو هم زدم متوجه نشدم اصلا فرق دارن یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wavرو با چی می زنی ؟ بااین نرم افزار ویو تگ اورجینال بش می خوره قبلا با وینمپ می زدم نمی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فرقی نداره اخه تو بعضی از سایتای خارجی زده مثلا bit24-bit16نقل قول:
فوکی چقد حرف زدی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش شی شیه عچقم !?؟!
ممر مول خی این سیروانو 150 مگ 100 مگ خودت ریپ کردی خالی میبندی دیوس ..
این همونیه که من گفتم همون شب دان کردم از سایت همسایه تازه ناقصه کاملش 1 ساعت 37 دقیقه س..
منم می کردم همین بود با همون برنامه زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]