(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
کسی کرک ESET Smart Security 8 رو داره(sm50)
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسورد protect.blog.ir
پس از نصب آنتی ویروس کافیست ابتدا به قسمت تنظیمات پیشرفته آنتی ویروس رفته (کلید F5 وقتی آنتی ویروس باز است یا منوی Advanced) و از اولین گزینه یعنی Computer به گزینه HIPS بروید و تیک Enable Self-Defence را بردارید و OK بزنید و بهتر است ریست کنید و در ادامه کرک را اجرا کرده و دکمه FIX IT را کلیک کنید و بد نیست دوباره تیک حذفی HIPS را برگردانید
خدمت شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mubaso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گف کرک خالی نه برنامه ش ..
دستت درد نکنه این کرک سالمه دیگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون ولی من خود کرک رو خواستم نه نسخه کرک شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mubaso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مشکل داشتی اینجارو بخون ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
بیشتر این کرک ها قابل اطمینان نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی میگم بگو چشم خودم تست کردم ..
قرار نیست که سیستم خودم رو به ما بدم این فایلهای کرک رو اول باید به طور دقیق انالیز کنم ببینم مشکلی چیزی نداشته باشه بعد رو سیستم خودم اجرا کنم(sm50)نقل قول:
(sm50)
ﻭﺍﮐﻨﺶ ﭘﺴﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺷﻮﻥ
ﭘﺴﺮ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ :ﺗﻠﻔﻦ ﻭ ﺑﻐﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﺮﻩ ﺗﻮ ﺣﺲ
ﭘﺴﺮ ﻓﺮﺍﻧﺴﻮﯼ :ﺗﻠﻔﻦ ﻭ ﻣﺎﭺ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﭘﺴﺮ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ: #1*141*
دو تا دستام دو تا چاقوي بي دسته
دو تا قفل ِ بزرگ ِ دست و پا بسته
دو تا پارو، دو تا پاروي بي قايق
دو تا كشتي با ده تا لنگر خسته
(sm50)
لامپ 100(sm3)
(sm81)ضبط صوت لامپ(sm81)
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران در سخنرانی ۲۲ بهمن در تهران، مذاکرات هسته ای را به جنگ تشبیه کرد و گفت: "هیچ خیانتی بالاتر از خیانت پشت جبهه نیست... تنها دشمنان این ملت با مذاکره مخالفند."
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 اسفند کنسرت رضا یزدانی (sm128)
بمیر بابا ..نقل قول:
واسه یه کرک دسمال کشی میکنه چسی هم میاد ..
ایششششششش (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بید بی مجنون به زودی ..
بعد محسن تو ایران رضا یزدانی و کاوه یغمایی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین کنسرت نمیزاره سالن میلاد (sm2)
[QUOTE=Sajjad;291422]بعد محسن تو ایران رضا یزدانی و کاوه یغمایی (sm98)
شاهین کنسرت نمیزاره سالن میلاد (sm2)[/QUOTE
عووووووووووووق (sm3)(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)
تبدیلش کن 8 قسمتنقل قول:
روزی یه تیکه ازشو پخش کن
بذار همه به قدرت همایونیت پی ببرن
از صب ح تا حالا مه داره خعلیییییییییییییییی باحاله (sm19)
لامپ 100 طنز اجتماعی ! (sm54)
(sm127)جيگر تو خام خام بخورم يا بپزمش اول؟نقل قول:
(sm102)منو فراموش نكنيدا
خصوصي من در اختيار شماست(sm30)
قدیما یه دونه از تلویزیون کت و کلفتا داشتیم میذاشتیش رو کانال 32 مکالمات تلفنی زری خانم، همسایه ی آرایشگرمون رو پخش میکرد. حرفای چیزی میزدن
یه چی ما نوشتیم هزار جور تغییرش دادن کپی کردن (sm98)
صعود 10 پلهای ایران در ردهبندی فیفا
وقتی مامانت میگه : “اونجـــــــــا”
منظورش اینه:
کابینت کنار گاز ، طبقه دوم ، پشت قاشق چنگالا :|
اگر نبود کشو سومی از پایین
توی اون قوطیه که 3 تا شبیهـــِـشـَم هست
(sm70)
(sm30) خدايي خيلي ... تخيلي ِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان یه نگاهی بندازین و یه نظری بدین ...
یه وقت نبرم چوب کنن تو پاچمون (sm10)
(sm70)شبيه استخر سر كوچمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستی بگی سر کوچتون استخر داره الان ؟؟؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]