اگه اطلاعاتی داری بگو.چندتا ملودی داره شادمهر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه اطلاعاتی داری بگو.چندتا ملودی داره شادمهر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقایسه که به قول خودت شوخیه بدیه منم مقایسه نکردم. ملودی های این البوم نود درصد از کارای قبلیش بود انگار رو همونا شعر جدید گذاشته بخای مثال هم میرنم واست نمیدونم شاید من زیادی سخت میگیرم ولی با این همه چندتا کارش خیلی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث دونستنتش از قبل نیس.. ولی بعد اینکه اومد معلومه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم همینه.... من خودم با یادگاری مقایسش میکنم... و واقعا جالب نیست برام
یادگاری فکر میکنم ۳تا از آهنگاش توی تاپ ۲۰ منوتو بود! و حتی قبل اون هم آلبوم رگبار(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادگاری رو من خودم چندین ماه داشتم گوش میدادم البومشو..الانم بعضی وقتا گوش میدم... اینو بعید میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)
(sm50)
(sm10)
فربد جان این حرف را که عجول هستیم زیاد قبول ندارم...نسبت به دوتا آلبوم اخیر سیاوش، این آلبوم هیچ حرفی واسه گفتن نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس میکنم زودتر از چیزی که فکرشو میکنیم وارد آرشیو میشه.
واسه چند وقتی آهنگای ستاره طبیعت و قول،گل میکنن ولی بعدا نهایتا تنها آهنگی که بازهم قابل گوش دادن باشه،فقط ترک ستاره هست(البته فقط از نظر خودم).
حالا این چندتا بیت را در ذهنت با این آلبوم مقایسه کن.
توبارون که رفتی...
نهنگا خودکشی کردن...
خداجون مچکریم که چشم دادی بهمون...
الکی...
هیچ حرفی واسه گفتن نداره که بی انصافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون ترک اول ستاره فوق العاده زیباست
آوار زیباست قول عالیه
به نظرم آلبوم خیلی سطح خوبی داره تو این بازار داغون
فربد جان این آهنگایی که نام بردی گرچه مورد علاقه من هم هست و خودمم بهت گفتم که گل میکنن ولی باز بیشتر هوادارای همین آهنگ ها و کلا این آلبوم میشن همون هوادارای همیشگی سیاوش.نقل قول:
من چون رنگ صدای سیاوش را دوست دارم و این کارهای جدیدش هم ملودیش دلنشینه، طبعا گوش میکنم ولی آلبوم های قبلی سیاوش باعث شده بود مخاطبین عام که طرفدار سیاوش هم نیستند،به آهنگاش گوش بدن. احساس میکنم این امر در این آلبوم زیاد رخ نده.
(sm50)
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm127)
آلبوم سیاوش قمیشی حس و حال کارهای قذیمش رو داشت و طرفدارهای پروپا قرص قدیمیش رو به شدت راضی کرد و طرفدارهایی که شاید شیش ساله باهاش آشنا شدن رو راضی نکرد.طرفدارهای جدید آلبوم یادگاری رو که به نظرم عالی بود رو گوش کردن و به سیاوش علاقه مند شدن.ولی به نظر من این آلبوم حس خوبی به آدم میده.کاری که سیاوش با این آلبوم برای طرفداران قدیمیش کرد ولی شادمهر دوست نداره بکنه.انتظاری که طرفداران شادمهر دارن حداقل دو یا سه کارو خودش بسازه و تنظیم کنه و کمی حس و حال قدیمش رو تو ذهنا جاری کنه.ولی اونجوری که شنیده میشه از تکرار بدش میاد.
بابا طرفدار 160 ساله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تازه اشنا شدیم با سیاوش تو سالهاس فن سیاوشی(sm2)
والا همه حس کارشناس رو دارن و ادای ادمای از قدیم فن رو در میارن
انگار مثلا ما 18 سالمونه تازه فهمیدیم سیاوش کیه... تازه با سیاوش اشنا شدن.. با یادگاری بهش علاقمند شدن(sm2)
بابا تو خوبی.. البومم عالی بود.. البومای قبلی پشم بود ..این یکی دو لول بالاتر بود(sm2)
احسان شکلک خنده گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد چون فکر کرد گلیم باف ناراحت میشه برداشتش؟(sm2)
نقل قول:
(sm2)(sm2)یه بار شکلکو پاک کردم ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
مشکلش جای دیگست(sm2)نقل قول:
بیا خودش اومد..مردک 37 ساله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یادم رفت قهریم (sm2)(sm2)نقل قول:
چطوری 30 ساله (sm2)(sm2)نقل قول:
بمیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشت همو خوردیم ولی استخوناشو نگه داشتم هنوز (sm2)
اینقدم دیگه ناز نازی نیست(sm2)نقل قول:
تف کن بیرون... خطر ناکه(sm2)
یه طرح امضا الان به ذهنم رسید تایپ کنم ببین خوبه بزنم امضا (sm2)نقل قول:
عفت کلامو رعایت کنید
شما که نمیمونید اینجا من باید جوابگوی بعضیا باشم تا لحظاتی دیگر(sm2)
بزن کمتر بزن(sm2)نقل قول:
نقل قول:
من پشتت هستم مث کوه(sm27)
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185)حسین ، ممه تیر تو چقد نازی(sm47)
اهل آبادان یا که بابلی(sm47)
عاشقت شدم دل به تو باختم (sm47)
چش به اسپمات تا که انداختم(sm224)
یا :
(sm185)حسین ، ممه تیر بی خونه م کردی(sm47)
حسین ، ممه تیر بی لونه م کردی (sm47)
حسین ، ممه تیر آشیونَه رو آتیش زدیو بی لونم کردی آتیش زدیو بی لونم کردی(sm224)
برگرفته از دختر بندری استاد اندی و اوس کوروس و دختر تهرونی سعید شایسته (sm2)انتخاب با خودتو بگو تا بزنم امضا (sm2)
زن و بچه هم داره بهش نمیشه فحشی داد(sm2)
نامرد (sm2)
(sm2)
(sm51)
(sm51)
(sm198)
(sm122)
(sm2)
مسعود آزاد شدی؟!(sm51)