اون تگ ماله یک سال پیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا منظورم چیز دیگه بود
ولش کن
خودت خوبی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون تگ ماله یک سال پیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا منظورم چیز دیگه بود
ولش کن
خودت خوبی(sm120)
کشتی کج کارا روز به روز داره فیلمای و عکسای اونجوریشون تو اینترنت پخش میشه (sm59)
هیکلشون اونجوری نیس که ادم ت ح ریک بشه(sm51)
حیف ، حیف ، حیف
فرصتی نیست ... (sm50)
واسشون بد میشه ممکنه کمپانی اخراجشون کنه
(sm81)
- (sm50)
(sm50)
(sm25)
(sm50)
افسانهها ، میدانِ عشاقِ بزرگند
ما عاشقانِ كوچکِ بیداستانیم ... (sm50)
دنبال این مستند هستم(sm50) نسخه ناقصشو بی بی سی گذاشته بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا کسی ست پنهان
دامان من گرفته ... (sm81)
|(sm50)|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
حميد اگه دانلود کردى برام بى زحمت شات بفرست.. من خودم اونى ک بى بى سى پخش کردو دارم اما چون ناقص پخش کرده دنبال ورژن کاملشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يکى قيمت داد170تومن(sm88)
(sm50)
کارت شبکه سالمه
یه چیزی جا نزده بود
کمک نکن بگریزم از این غم کوچک
خیانت است به کرم درون پیله کمک ... (sm81)
می خوام عصری برم سیگارِ کمِل آبی به گیرم ، میگن از مارلبرو چیلتر پلاس بهتره (sm50)
ولی مارلبرو چیلتر پلاسِ اکسترا خیلی خوب بود (sm74)
9500 تومن (sm81)
میلاد ، بابا به نظرت چی به کشم !؟ (sm29)
میثم هم خوب سر در میاره (sm132)
(sm50)
صابر سیگار زیکا بکش (sm2)
قشنگ به فنا میری (sm70)
سیگار زر، هما، ویژه، آزادی، تیر، کیش (sm2)
اینا خوبن
سیگار 57 که خوارک حشیش هستش (sm25)
صابر ولی از من میشنوی بی شوخی 50 تومن بده یه نخ برگ اصل کوبا را بگیر می ارزه جدی میگم میری فضا مارلبرو کلیو چنده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصل کوبا یعنی مارکِ کوهیبا (Cohiba) !؟ (sm128)
دیگه زورم به 50 تومن نمی رسه !
کمل آبی تا حالا کشیدی !؟
کِی بشه برم حشیش بار کنم (sm50)
آره همونه خیلی هم فاز میده رفیق انگار تو یه عالم دیگه هستی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشپزخونه شیشه بزن پولش توپه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمل نکشیدم ولی دسته رفقا دیدم چند نوع داره اگه اشتب نکنم سیاه آبی زرد
اوکی ، مرسی ، رفتم توی کارش (sm10)(sm50)(sm10)
داداش بی خیال صابر ب فنا می ره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمل آبی خوب نیست ، کمل زرد خوبه (sm50)
این کاور چه غریبه گی ای داره (sm50)