عاقا کسی اینجا نیست بگه برای این ارور دیوث من چی کار کنم ؟؟؟The requested URL was not found. (sm1)(sm1)
نه فیلترشکن آن هست نه وی پی ان نه چیزی (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقا کسی اینجا نیست بگه برای این ارور دیوث من چی کار کنم ؟؟؟The requested URL was not found. (sm1)(sm1)
نه فیلترشکن آن هست نه وی پی ان نه چیزی (sm1)
اين يارو گامبوئه سياسيه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران از رو اونا برداشت
اون سیاسیه پیرمرده هم منتقمیه حتما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خینگول ارمین زد اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس سایتو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا سایته ریده
برو تو اکسپلوررنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینترنت اپشن
کانکش
لن ستینگ
اونجا گزینه اول رُ اوکی کن بقیه رُ ان چک کن
نه باو بیشتر سایتارو باز میکنم همین ارور رو میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اِ (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه تو فيس كه گذاشتي لينك موسيقي پارس رو زده بودي
فكر كردم اول اونا منتشر كردن
حتی میتونه تو دانشگاه های معتبر دنیا تدریس شه و به عنوان مرجع کلاس ها و دوره های مربی گری ازش استفاده کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]