خوبه تا هفته ی بیستم فقط یه بازی با تاتنهام داریم که سخته بقیه رو میتونیم ببریم و بیام صدر
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه تا هفته ی بیستم فقط یه بازی با تاتنهام داریم که سخته بقیه رو میتونیم ببریم و بیام صدر
(sm59) نقشه عوض شد میمونم تا کارتم بیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم میشه با همین نقشه ادامه بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که دیدار تو ممکن نیست حتی بر مزار من(sm50)
ن آقا فرار چيه من دو ماهه سربازيم تموم شده ازبيکارى دارم روانى مى شم بزار بمونه اونجا(sm50) هرچند آزادى واقعا خوبه چون ازدست ى مشت حرو م ز ا ده راحت مى شه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد یک ایده بوده که به نتیجه نرسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه ...
یعنی آلت دو لول گاو تو سبک و سیاق یگانه
(sm2)تف تو اون صدای شخمیت
(sm50)
(sm25)
هادی جون داداش ؟ اقا اهنگ بگو چه کنم هایده تو کدوم البومشه؟(گرنمی دانی بدان غم در دل تنگم خانه کرده)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]