چقدر این دوره مزخرفه روحانی و بقیه این دولت مرگ بر همشون هیچ کاری نکردن فقط بلذن برقا رو قطع کنند خرمشهر که جنگ خونین شده چی بلدین آخه فقط نشستین خایه هاتونو ببینین اعصابم خرده شدید (sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm3)(sm 3)(sm3)(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر این دوره مزخرفه روحانی و بقیه این دولت مرگ بر همشون هیچ کاری نکردن فقط بلذن برقا رو قطع کنند خرمشهر که جنگ خونین شده چی بلدین آخه فقط نشستین خایه هاتونو ببینین اعصابم خرده شدید (sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm3)(sm 3)(sm3)(sm3)
(sm2)
(sm120)
هیچ کاری واسه ما نکردن (sm25)
من که از وقتی بچه بودم هر روز تابستون برق میرفت حالا که بهتر شده اگه شهر ما بودی چیکار میکردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
(sm170)
ک.وس تپل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم توی سایت داسان عضوم ولی اکانت یکی از سایتا بلاک شده یعنی این upstore. حالا ولش کن نمیخواد(sm120)
بی تربیت بی تربیت (sm91)(sm196)
از اینا که ریخته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینایی که گفتی هیچی نفهمیدم (sm59)