[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان با تو.. میگه تو کیونت(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان با تو.. میگه تو کیونت(sm2)
این جمله دیگه جزو فرهنگ مون شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری خودتو لو میدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن کریستی که من دارم
آن کریستی که من دانم
شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم (sm25)
لو که دادی خوتو .. مردک ابونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بود (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه انیمیشن اپ رو دیده باشی.. این اهنگو رو ی کلیپ از اپ پیاده کرده بودن.. عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستی بگو اپلود کنم برات
یک دنیا ممنون تنبک و دف و نی کنار هم خدایی میکنن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر سایتی نمیشناسی که لینکو از جایی بدی حجم کمتر بهت بده(sm120)
ممر و دلرا البومشو گذاشتن ولی 320.. حجمش بالاست(sm172)
الان دیدم (sm10)نقل قول:
میخوای بهش بگم ؟؟؟ (sm51) دوستم باهاش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزا چقد کش میاد از گشنگی دارم می میرم (sm81)
منصوریان خوب استقلال رو از اشغالا خالی کرد(sm120)
چرا برانکو این چند تا نخاله رو بیرون نمیندازه(sm120)
ممه تیر خجالت بکش (sm39)
لینک شعرا خرابه ....
من یا تو.. حرف یومیت مشکل داره تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالقی فر دیوث خودشو اون پشت مشتا قایم کرد (sm209)نقل قول:
نمی تونی نگیر واجب نیست که(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که وجودت مشکله (sm2)نقل قول:
قدیمی پورم رفت.. دروازه بان دوم سوم ندارن.. شانس ندارن این بیرانوندم مصدوم میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالقی فر تو نخاله ها مونده فقط.. اگه شجاع رو بگیرن بنگرم بفرستن بره خوب میشه
ینی لنگی ها هنوز امید دارن ؟ (sm2)
وجودشو دوست داری؟(sm2)نقل قول:
موری دیوث همش تقصیره توئه(sm2)
چه اعتماد به نفسی هم داره (sm2)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد دنبال وجود بودی میخواستم وجودشو تقدیمت کنم(sm2)نقل قول:
لوبانف دومه دیگه ، بنگرم خوبه که ولی احتمالا میرهنقل قول:
یکی جلو این دیوثو بگیره ول کن نیست(sm209) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چیه نگیر بد می گم به نظرت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثکه پی اینن که ردش کنن لوبانف رونقل قول:
بنگر خوبه.. میگم اگه شجاع رو بگیرن
برانکو نمیخوادش.. پارسال مث بز گذاشت رفت.. عمرا بگیردش.. مگر اینکه باشگاه خودش بخوادش که اونم با توجه به اینکه سید جلال گزینه باشگاه هست احتمالا منتفیه
اصلا به سیستم برانکو نمیخوره این دیوث.. دوندگی نداره
یکی به من بگه لنگیا برای چه دارن بحث میکنن ؟ (sm2)
مج مج مجو مجو (sm118)
ولی عقب عقب خوب راه میره (sm2)نقل قول:
چه بازی بود(sm2)نقل قول:
متصل(sm50)
از فامیلتون چه خبر ؟ (داربی رو پیش بینی کرده بود) (sm70)نقل قول:
بده بده (sm118)
آقا این منبع موثق که مسعود تاپیک شادمهر میگه منم (sm2)
زین رو یافتم(sm120)