چایی فقط چایی اینستاگرام. خوشرنگ معطر لب چسب و تسکین دهنده ی انواع دردها
تازه کلی شعر هم زیرش نوشته
نمایش نسخه قابل چاپ
چایی فقط چایی اینستاگرام. خوشرنگ معطر لب چسب و تسکین دهنده ی انواع دردها
تازه کلی شعر هم زیرش نوشته
تیم رئال مسلما می خواهد که مودریچ زودتر به تیم بازگردد اما تاکنون تاریخ دقیق بازگشت او به تیم مشخص نیست. کارلو آنجلوتی مشتاق است تا هافبک مورد علاقه خود را هر چه زودتر در ترکیب خود داشته باشد.
کهکشانی ها مشتاقند که او را به زودی در ترکیب تیم خود داشته باشند و به نظر می رسد که او می تواند در دیدار برگشت مرحله حذفی لیگ قهرمانان برابر شالکه آماده بازگشت به میادین باشد. این دیدار در تاریخ 10 مارس برگذار خواهد شد.(sm70)
حالا زیاد جوش نزن باز سر دردت اوج نگیره کیونت تاول بزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm98)این اهنگو بزنم پیج باز به کاورش گیر میدن
یه فنجون قهوه تو غمگین ترین کافه (sm50)
سجاد خوشگله دیوث این اهنگ دستت رسید کیونت واسه ما قر ندی الان اون روز این مصطفی گرافیست سایتم یجور صحبت میکرد انگاری شنیده اهنگو
دهنت الی(sm70)
تو همه حرفات یه دیوث هس(sm120)
اشترم این اهنگو اپ کن برام
Meat Loaf - Cry Over Me
بزن سرور ممر
برو کیونت رو بده باوووو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو لاشی اگه می خواستم از همینا استفاده کنم که دیگه نیازی نبود که اینجا مطرح کنم(sm70)
دوست دختر بهت نداده چرا تلافیش رو سر من در میاری(sm2)
هیچکی نداره آهنگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان پاروی بی قایق (sm1)
چارتار البوم بعدیش بخواد مث سینگله کار کنه یه روزه به فاک رفته
(sm70)وب ممر همه دنبال اهنگن انلاینن
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)سرچ دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هیچ راهی نداره جز اینکه برین با مسئولین سینما ساخت و پاخت کنید و آهنگو ازشون بگیرید (sm120)
لاشیا من چی کار کنم یکی بره سینما ضبط کنه دیگه برا من بفرسته (sm120)(sm59)
تاشیا اونجا سینما نداره
اینجا بیاد هندی کم میبرم مخفی میکنم ردیف اول سکانس پایانیو اچ دی ضبط میکنم
داره ولی یه نوع فیلم دیگه داره (sm2)
اسم فیلمش چیه
قسم بخور این چیزایی که نوشتی اختصاصیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اینا رو من دو هفته پیش خوندم از الان جا پای ننه زاده گذاشتی
از تو بعید نیست به قران (sm2)نقل قول:
با منی اسم چی چیه ؟
(sm2) نه خداوکیلی اختصاصیهنقل قول:
برو بیار تو مطلبو (sm70)
(sm2)نقل قول:
اسم فیلمی که چاوشی توش خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)توی کامنت هایی که وب مستر یگانه توو سایت رسمی نوشته هستنقل قول:
لامپ صد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا وارد این حرفه نشین بابازاده رو نمیفهمین (sm2)
بزودی خبر درگذشت مجید خراطها میره رو سایت (sm2)
بر اثر تیغ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)اشترم
(sm172)
(sm50)
افراد آنلاین: 56(sm120)