(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود در حال دعوا با کاربران دیگه موزیک باران (sm30)
سلام من اومدم(sm2)
خخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو نقطه ضعف قبل آلبوم (sm50)
احتمال زیاد آلبوم با 8ترک بسته بشه
فکر کنم من رکورد اخراج از سایت را زده باشم(sm70)
احسان بالاخره مشکل پخش ویدئو عارف ک آهنگسازش شادمهر بود حل شد یا نه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی به آغوش وطن!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
چیه داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطورینقل قول:
عجب(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرها و موزیکش خوبه هااا ولی اصلا نمی تونم صداشو تحمل کنم! اصلاً(sm25)
صداش انکرالاصواته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی؟!نقل قول:
حضرت استاد یزدانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اخراج نشی لازمت داریمنقل قول:
دیگه تا البوم تک اهنگ نمیده
مسابقه سامسونگ برای نوت 8
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ب احتمال زیاد نقطه ضعف قبل آلبوم پخش میشه دوتا ویدئو هم بعد آلبوم ک یکیش تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm79)
چیه خوشحالی داداش؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیزم شما که طرفدار یک خواننده خیلی خیلی درجه یک مثل شادمهر هستی قطعا موزیک خوب زیاد گوش میدی! شادمهر خیلی کار ضعیف کم داره! شاید اندازه انگشت های یک دست هم نباشه!نقل قول:
برام جالبه کسی که موسیقی ناب گوش میده در مورد رضا یزدانی که یک موسیقی اصولی میسازه و میخونه اینجوری توی اکثر صفحات صحبت کنه! شاید یه موسیقی توی سلیقه شما نباشه اما دلیل به بد بودنش نیست!
من خودم اصلا به محسن چاووشی و سبک و صداش علاقه ندارم اما این دلیل نمیشه من بگم صداش بده یا موزیکش ضعیفه یا مزخرفه یا........ صرفا میگم چاووشی توی سلیقه من نیست و واسه همه طرفداراش احترام قایلم!
از یک انسان که موزیک درجه یک گوش میده انتظار فکر و اظهار نظر درجه 1 میره!
موفق باشی
به آلبوم چیزی نمونده... نباید دیگه بیاد تک آهنگ بده، یکم منطقی نیست به نظرم(sm98)
من خودم گاهی وقت راک هم دوس دارم. به عنوان مثال عاشق کاوه یغمایی هستم و کاراشو دنبال میکنم .همچنین کارای کاوه آفاق رو هم دوس دارم و گوش میدم، مخصوصا وقتی با گروه the ways بود. یا حتی گروه کامنت(کیان پورتراب)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman2424 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به هیچ وجه نمیتونم با صدای یزدانی ارتباط برقرار کنم و برام قابل تحمل نیست!شاید بهتر میبود که آهنگساز باشه تا خواننده.گرچه چند پیام قبل تر هم گفتم که موزیک و شعراش خوبه!
به هر حال سلیقه است(sm10)
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm127)
آره منطقی نیست ولی تصمیمی است ک گرفته شده و قطعا ی ویدئو دیگه قبل آلبوم پخش میشه...شاید تعداد ترک های آلبوم بیشتر از تجربه کن باشه واسه همین 3تا ویدئو قبلش پخش میکنه..غیر از نقطه ضعف دوتا ویدئو دیگه آماده داره ک یکیش تصویر یکی دیگشم اسمشو نمیدونمنقل قول:
البوم سرگذشت همچنان پلی...
داغ دلمو تازه نکن فربدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همش به فکر این اعترافم
قلب ساعتی زیاد شعرش خوب نبود ولی اگه شادمهر میخوند یه چیزه دیگه میشد
از دموش مشخص بود چیه لامصب
باید بریم بگیم قلب من از البوم برداره مثل
البوم قبلی که فقط با تو عشقمو برداشت
هر دو آهنگ از چیزایی که اخیرا پخش شده بهتر بودنقل قول:
قلب ساعتی از قلب من بهتر بود
اعتراف هم از سرنوشت
اعتراف واسه من سختره از این مردن
خاطرات دلمو .....
به نظر من اعتراف از تقدیر هم بهتر میشد نمره ۲۰ میگرفت
البته من به تقدیر هم ۲۰ میدم
مم به سبب 30 میدم، دیوونهشمنقل قول:
یه زمانی همه تو گوشی تو ماشین مغازه سبب گوش میکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگ عامه پسند بود
تا حالا ندیدم یکی از سبب بدش بیاد
اگه تونستید حتما این کارو بکنید! من که هنوز بلاک شادمهرم(sm120)نقل قول:
تنظیمش جز بهترین های تاریخهنقل قول:
منم خیلی دوستش دارمنقل قول:
همینطور ماندگارو