هانسی اهنگ دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هانسی اهنگ دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاییز - هایده(sm88)
می فهمم چرا دوستام منو ترد کردن (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس به اعتقادم بی احترامی می کنی . . . (sm25)
چون توی اعتقادم ، فقط من حق تجاوز دارم . . . (sm50)
تو رو به خووندن نظراتت در مورد احترام گذاشتن دعوت می کنم . . . (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میل با خودته . . . (sm2) (sm10) (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث یا لخت شو و به اعتقاداتم احترام بذار یا از ایران برو . . . (sm2)
نقل قول:
ول کنت نیستم . . . (sm59)
ترد . . . (sm2)
طرد . . . (sm50)
چون یه زبان مذخرف دارم که هر کلمه ای ازش در میاد یه توهینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون فکرمو به دیگران تحمیل می کردم .
فکر می کردم خیلی می فهمم . فقط یه ادعام
که باهاش دور وری هامو رنجوندم ..
(sm50)
تک درخت - غلامحسین اشرفی(sm81)