پا به پای همه فانوسا
شب این دهکده رو بیدارم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
پا به پای همه فانوسا
شب این دهکده رو بیدارم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگرم نیست نایه ماندن
باید آغاز آوازه رفتن
چاقویی پنهان ته گنجه
دستای سردم ، رگ های سبزم...
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز نتونستم راه برم (sm50)
یه بسته دستمال کاغذی 300 برگ خالی کردم (sm81)
عطسه و آب ریزش بینی گایید منو (sm178)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی بود ازون روز لعنتی دوشنبه بود صبح زود رفتم حمام بعدش فورا لبیا پوشیدم ساعت 9 رفتم بیرون یخ بستم
کاپشن هم نپوشیدم سرما خورد تو سر و صورت و تنم خودم فهمیدم گفتم سرما میخورم فردا که شد شروع شد (sm25)
خیالی نیست، دیگر دردهایم را نمی گویم
به روی دردهای کهنه ام، تشدید بگذارید ... (sm50)
هر چی که بود بذار که گفته باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا که هست ...دلت منم باهاشم ...
نشو عاشق
نباش عاشق
نگو حتی دوسم داری
ولی بی عشق چه خواهی کرد ... (sm50)