خیلی ناراحت شدم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا همه ی مریضارو شفا بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ناراحت شدم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا همه ی مریضارو شفا بده.
انشاالله(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا خواننده مشهور زودتر میمیرن(sm81)
ایشالا خوب بشه اصلا وقتی خبر شنیدم داغون شدم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا زنده یاد مرتضی پاشایی که روز تشییع پیکرش رفتم چه روزی بود همش گریه میکردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتضی - وحده الاهو(sm50)
خدا رحمتش کنه اخرش ما مُردنی هستیم(sm54)نقل قول:
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای امروز غمگینه دلم گرفته امروز عصر(sm50)نقل قول:
Googoosh & Hassan Shamaizadeh - Mosalas Khatereha