درار درار (sm118) بده بده (sm118) عجب عجب (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
درار درار (sm118) بده بده (sm118) عجب عجب (sm118)
سینجول دیوث عکس کیفیت بالا نزار(sm2)
یه روز از تو گذش هزار سالم شد .. (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن تو میدونی این شی بود ..
برم بیرون عقده گشایی با آلبوم (sm50)(sm27)
مهم نبود برات .. (sm81)
مهم نبود برام .. (sm81)
به کوچه و بارون .. (sm81)
به دستگیره ی در .. (sm81)
آخرین اتوبوس .. (sm74)
عادل .. (sm74)
(sm88)
لینک شعر تصحیح کن اشتباه نوشتی یه کلمه رو ...
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میخواین البوم بهتون بیشتر بچسبه این پلیرو نصب کنین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب پلیریه دیوس ..
همه کار میکنه ریپم داره .. (sm54)
خوبه دل کنم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزم غولی شده ها .. (sm74)
حواسم نبود بازی GTA رو دلت کردم 60 گیگ .. (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکولایزرشم تنظیم کنی فعلا بهترین کیفیتو من دیدم به این پخش کننده ها ..
دست خر بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمیاره برا من.. اسمش چیهنقل قول:
github-cloud?
این که بخوای بهترین کیفیت صدا رو داشته باشی باید یه کارت صدای درست و حسابی و یه اسکیپر خفن داشته باشی البته پلیر هم مد نظر باید داشت این رو گذاشتم دل بشه(sm50)نقل قول:
ولی میگه رابه ی ناشناسا
ارابه نمیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا آپلود کنم ..
جنگ زده هم چندجاش ترانه ش گولاخه .. (sm74)
به هر سمتی برم پوچه .. (sm88)
چیه این(sm120)نقل قول:
آپلود نشد این شی بود اومد .. :l
دیوث(sm120)
بیا انقد تو حس آلبومم نفهیدم شی شد .. :l
موج اف ام خیلی وکال عالیه .. (sm74)
امروز چن شنبه س آمارش از دستم در رفته .. :l
با توپ پر گریه کرده .. (sm74)
4 شنبهنقل قول:
خا ..
(sm155) یه کم از آلبوم بکشم بیرون برم تاج و تخت ببینم ..