قند؟؟ (sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
قند؟؟ (sm29)
ريدي (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم خدا به خیر کنه نیگاه تاپیک زده ..
امضا پاروی بی قایق کسی نداره ؟
حساس نشو حساس نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرسنگی امون ـو بریده... مثکه باس پاشم ناهار درست کنم (sm98)
خوب یاد بگیر (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کی برات غذا درست کنن بدن بریزی تو شکمت (sm39)
برو كنترل پنل تو رو لنگوييج و كيبودر و اين صوبتا بعد اضافه زباننقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متيو ديگه تموم شد....نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترو ديتيكتيو به شدت افت ميكنه از اين فصل
خوبه گفتم باس پاشم درست کنما (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفایی که همیشه به خودت میگن رو میای انتقال میدی اینجا؟ (sm59) نیمرو بلدی بزنی؟
هه اینو باش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر غذاها رو بلدم(sm59)
دیر نقل گرفتی ، فکر کنم 3 ساعت پیش بود درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تعويض ويندوز؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش اومد گفت درست شده
فکر کنم یه چند تا چکشی زده رو دی وی دی رم درست شده(sm120)
انگوری که خوشم اومده بود رو درس کردم فوق حرفه ای شده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام روی حامتین رو تو گرافیک کم کنم بچه پر رو ..
به کی بگم اگه الان سربازی 18 ماه بود تموم شده بودم(sm74)
(sm36) تموم میشه غصه نخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 3 ماه تا تموم بشه دهن من سرویس میشه(sm70)نقل قول:
میگن اولای خدمتو و اخرای خدمت سخت(sm50)
بلی میدانم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباید ذهنتو مشغول این چیزا کنی و روزا رو بشماری
چاره ای نیست باید تحمل کرد
خوبیش اینه زمستون نشده تموم میشم(sm118)نقل قول:
حالا خوبه دفترچه رو به موقعه فرستادم وگرنه الان باید 24 ماه خدمت می کردم(sm88)
مشخصات نهایی پرچمدار انویدیا، GTX 970 اعلام شد (sm81)
(sm50)
امیر این چند تا ورودی گوگل داشته؟(sm51)
همین کارو کردم (sm93)نقل قول:
اره الان دیدم همه سایتا مشکل داره برام غیر داخلیا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم با هزار بد بختی پورتو عوض کردم، روی این همه محدودا رو میندازن مثل این که جمعه ها شلوغ میشه محدودا جمعه دانلود دارن تو روز (sm169)
سه ماه پیش ، سر پخش کار قبلی سیاوش قمیشی گفتم که سیاوش با bia2 مشکل پیدا کرده و گفتین چرته و سیاوش لینک بیا تو شر کرده
حالا هم که دیدین دو کار سیاوش رو رادیو خرید (sm89)(sm25)
فقط میخواستم بگم که خبرم درست بود (sm120) همیشه پای یه رادیو در میان است (sm25) پول ، پول و باز هم پول(sm89)
(sm120)رادیو جواد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که میگفتی احمدوندو میذاره چی شد پس؟(sm70)
من کی گفتم ؟(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نکنه من گفتم؟؟(sm70)نقل قول:
واسه دو تا آهنگ که 40 هزار تا نمیدن (sm77)
اونجا شبیه مزایده شده ، آهنگ رو تولید میکنن بعد پیشنهاد میدن به آرمین (sm120) چون میدونن احمقه(sm2)
اونجا فقط دنبال اینن که کار دیده بشه ، میدونم که دارم میگم
به همون روش سنتی 20 سال پیش کار میکنن (sm120)
حالا هم خری پولدار به نام آراز پیدا شده و دارن ازش سواری میگیرن
بازم میگم خبرم درست بود (sm120)
کی گذاشت؟نقل قول:
مگه نگفتی شرکت پخش خودش البومو داده به رادیو؟!
من میگفتم رادیو نمیاد البومو همون روز پخش کنه شرکت هم برا همین البومو داده به رادیو که با هماهنگی اونا پخش شه البوم ولی احسان میگفت نه این طور نیست
حالیت نیست(sm70) یه چی میپرونی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونی پول چه کار میکنه
ریدی ماله نکش(sm70)(sm2)نقل قول:
(sm27)