10روز نبودم همش 39 صفحه تاختید؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
10روز نبودم همش 39 صفحه تاختید؟ (sm120)
یه جا بشین برم استلخ 2ساعت دیگه باز میام (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمه؟ (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خوش بگذره (sm59)
انتظار بیش از اینا داشتم ازتون (sm70) البته لازم به ذکرِ که صفحه های من 40تاییِ (sm120) به عبارتی به حساب شما 156 صفحه تاختید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] باز یه مدت نبودم چتون شده که الان سهیل بن کردی پستشم پاک کردی؟ (sm25)
(sm85)
آدرس؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سلام... همگی سلام... ای زندگی سلام (sm59)
به به سلام آقا نوید ! خوبی؟نقل قول:
برو همونجایی که بودی (sm120)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول از همه ممنون از تمام محبتاتون دوستان عزیزم (sm19)(sm19)(sm19) فکر نمیکردم انقدر دوسم داشته باشید (sm74)
سلام... نه (sm172) خارک خوب آبادان پیدا نکردم هفته آینده پدرم میره 2هفته دیگه برمیگرده گفتم بره بازار ببینه خارک شیرین اومده ایا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باش (sm85)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحانات کی تموم میشه بریم خراب شیم سر صابر؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچه کنی بکن ، نکن ترک من ای نگار من(sm81)
هرچــه زنــی بزن ، نزن طعنــه به روزگـــــــار من
هرچه دهـی بده ، نده زلف و به باد ای صنم
هرچه شوی بشو ، نشو تشنه به خون زار من
خب من برم از اونجایی که دیگه نبودم بخونم و به ابراز محبتاتون پاسخ بدم (sm127)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ...
دوباره اکی شد... خودتُ میرسونی انزلی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
علیکِ سلام اقا نوید (sm59)
رسیدن بخیر (sm70)
اوخی (sm74)نقل قول:
احسان کجاس؟ (sm74) باز حرفشون شد؟ (sm138)نقل قول:
احسان انلاین میشه؟ (sm74) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @penhold
ممنون (sm59)نقل قول:
والا (sm74) شگفت انگیز شدم اصن (sm74)
چرا خوب نیستی؟ به خاطر خارک؟؟؟نقل قول:
اصلا مهم نیست بابا خودتو اذیت نکن
فعلا تا آخرای شهریور وقت ندارم سرمو بخوارونمنقل قول:
نقل قول:
ممنون عزيز دلم(sm127)(sm127)(sm127)
به به سلام به روي ماهت عزيزم چه عجب بالاخره دل كندي از اهواز (sm19)نقل قول:
دوستت نداريم ، خيلي دوستتت داريم (sm59) ولي جات واقعا خالي بود (sm134)(sm127)نقل قول:
جاي پسر گل هم خيلي خاليه (sm127)(sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كسي ازش خبر نداره؟
آره میشه(sm120)نقل قول:
نه حرفی نبود فقط اون یوزرم پاک شد البته خودم از چند ماه قبل خواستم پاک بشه
دیگه نمیخواستم بیام ولی این یارو احسان صالحی با همین یوزر اومده بود یه چیزایی تف داده بود مجبور شدم دوباره یوزر بسازم
این ماه وقت نمیکنم زیاد بیام چون باید گزارش عملکرد بنویسم ! سرم خیلی شلوغه
امروز تولدمه (sm25) از صبح داره زرت زرت اس میاد ولی یکی نکرد روز پزشک رو هم بهم تبریک بگه (sm2) دکتر مهندس اسی که میگن همچین بی دلیلم نیست (sm2)
خلاصه اگه ما رو ندیدی حلال کن (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به تولدت مبارك احسان جان اميدوارم سلامت و تندرست باشي (sm127)(sm176)
ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیر شدیم رفت دیگه (sm50) 33 سال پُر شد (sm25)
بترس از او كه سكوت كرد وقتي دلش را شكستي
او تمام حرفهايش را به جاي تو به خدا زد...
و خدا خوب گوش ميكند و خوب تر يادش مي ماند..
خواهد رسيد روزي كه خدا تماك حرفهاي تو را سرت فرياد خواهد كشيد...
و تو آن روز درك خواهي كرد كه چرا گفتند دنيا دار مكافات است!
شاملو
شماها میخواید گولم بزنید. من نمیام(sm2)نقل قول:
ناهار رسید (sm164)(sm7) (sm2)(sm2)
نگاه کن روز تولدمون باید ناهار رو سر کار بخوریم (sm172)
از خدا پرسيدم چرا اول آدم عاشق ميشه... بعد تنها ميشه...؟!!
گفت منم اول عاشق شدم بعد تنها شدم...!
پرسيدم تو عاشق چه كسي شدي؟
گفت عاشق تو...!
گفتم كي تنهات گذاشت؟
گفت خود تو...!
گفتم بذار بيام پيشت...
خنديد و گفت:
من پيش تو ام... تو كجائي!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز جا داري به چل چلي نرسيدي كه (sm59)
امروز يه جمله جديد اصفهاني ياد بگيريد كه معنيش خيلي سنگينه:
اگه بنا به اينس كه اين بشد،
ديگه چه اينيس كه ما اين كونيم كه چيز بشد؟؟؟!!!!
مفهوم: آدم در قضا و قدر نقشي نداره!!!
بنويسيد به ديوار سكوت
عشق سرمايه ي هر انسان است
بنشانيد به لب حرف قشنگ
حرف بد، وسوسه ي شيطان است
و بدانيد كه فردا دير است
و اگر غصه بيايد امروز؛
تا هميشه دلتان نابود است
پس بسازيد رهي را كه كنون
تا ابد سوي صداقت برود
و بكاريد به هر خانه گلي
كه فقط بوي محبت بدهد
تامل برانگيز ترين جمله تاريخ:
زمانيكه بخواهيد وصيت نامه بنويسيد متوجه خواهيد شد
تنها كسي كه سهمي از داراييتان ندارد خودتان هستيد
پس تا زنده ايد نسبت به خود سخاوت داشته باشيد...
تولستوي
الان بدترم شدم ماشین خراب شد اهواز...یعنی درستش کردیم بعد اومدیم بعدازظهری اومدم برم بیرون دیدم بازم همونطوری شده اعصابمُ خراب کرد (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرید خارک هم یکی از کارامِ که انجام نشد (sm25)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا ماشین خراب شد داستانی شد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای حان دل به دل اتوبان (sm19)
دیشب زنگ زد به من ببینه رسیدم... حالش خوبه گفت نمیتونست جای خالی منُ تاب بیاره واسه همین اصلا نمیاد (sm120)نقل قول:
ای بـــــــابــــــا (sm138)نقل قول:
گزارش 6ماهه؟
جددددددددددددددددی؟ (sm58) تولدت مبـــــــــــــــــــــــ ـــــارک (sm127)(sm185)(sm5)(sm137)
روز پزشکتم مبارک (sm120)
بیخـــــــود (sm142) ندیدی یعنی چی گفتی خودت تماس میگیری بیام شرکت ببینمت یا بریم کافی شاپ بخوریم (sm59)
120 ساله بشی الهی انقدر سالها رو نشمار دلت مهمِ که 18 ساله ـس (sm19) و مغزت که 4ساله (sm2)نقل قول: